Boala incurabilă cu care a fost diagnosticată Alexandra Ungureanu. Nu există tratament, dar ea a acceptat să meargă la Asia Express

20 sept. 2021
Boala incurabilă cu care a fost diagnosticată Alexandra Ungureanu. Nu există tratament, dar ea a acceptat să meargă la Asia Express
Alexandra Ungureanu împreună cu mama ei

Alexandra Ungureanu are una dintre cele mai bune voci din România. Mult timp ea a fost backing vocals pentru Paula Seling, dar apoi a decis să se dedice unei cariere solo. Din păcate, succesul său nu s-a ridicat niciodată pe măsura talentului, astfel că mulți nu știu despre cât de frumos cântă aceasta.

Alexandra Ungureanu a participat sezonul trecut la Bravo, ai stil! Celebrities, de la Kanal D și a și câștigat marele premiu, fiind desemnată Cea mai stilată femeie a anului 2020, spre surprinderea multora. Ea a învins-o în finală pe Theo Rose, cu care a păstrat o legătură frumoasă.

Pentru că pandemia i-a blocat toate cântările, Alexandra Ungureanu a decis să se dedice zonei de influencing pe domeniile fashion și travel. Iar asta i-a adus noi contracte. Ea a fost ofertată de producătorii Asia Express să plece pe Drumul Împăraților, împreună cu mama ei. Primele două episoade au arătat-o foarte tristă.

Boala incurabilă de care suferă Alexandra Ungureanu

Din păcate, din cauza vârstei înaintate a celei care i-a dat viață și a problemelor de sănătate, se mișcă lent, iar lucrurile evoluează greoi pentru cele două. Totuși producătorii Asia Express au ales să dea pe post doar cele mai favorabile imagini.

Puțini știu că Alexandra Ungureanu suferă de o boala autoimună, incurabilă. Practic nu există niciun tratament pentru aceasta, dar ea privește totul pozitiv. Ba chiar în ultima perioadă a spus că și-ar dori să participe și la un show extrem, gen Survivor România. Și este posibil să o vedem într-o nouă emisiune care să-i testeze limitele.

„Mă confrunt cu o afecţiune autoimună care duce la apariţia unor chisturi pe pleoapă, denumite chalasion (n.r. chalazion sau șalazion). Încă nu am găsit rezolvarea cu tratament, e posibil sa fie nevoie de intervenţie chirurgicală. Nu am suferit intervenţii chirurgicale până acum, nici medicale, nici estetice”, dezvăluia Alexandra Ungureanu în urmă cu mai mult timp.