Boala incurabilă cu care a fost diagnosticată Andreea Bălan. Este cea mai cumplită veste. Dramă fără margini pentru artistă

27 nov. 2022
Boala incurabilă cu care a fost diagnosticată Andreea Bălan. Este cea mai cumplită veste. Dramă fără margini pentru artistă

Andreea Bălan este una dintre cele mai de renume artiste din România. Cântă de la o vârstă fragedă, a cunoscut succesul rapid, însă viața avea să îi pregătească mai multe surprize neplăcute.

Artista a divorțat de George Burcea, tatăl fiicelor sale, într-un moment în care avea nevoie mai mult ca oricând de cineva în viața ei.

De asemenea, în momentul în care a născut-o pe cea de a doua fetiță, Clara, Andreea Bălan a fost la un pas de moarte. Aceasta a suferit o embolie amniotică, adică lichidul amiotic i-a ajuns în sânge

Despre incident, artista nu a vorbit prea mult, iar dacă stăm să ne uităm la ultimele ei dezvăluiri, e de înțeles. După experiența de acum câțiva ani, Andreea Bălan a pierdut o parte din ea.

Cântăreața nu mai poate să facă copii. Astfel, oricât de mult și-ar dori și pe oricine altcineva ar cunoaște, din păcate, pentru ea, acest drum s-a încheiat.

”Momentul a fost o cumpănă. Pentru că eu am pierdut și o parte din mine, eu nu mai sunt întreagă și n-am spus niciodată de ce nu mai pot să fac copii. Și nici nu știu dacă am să spun vreodată, dar eu nu mai sunt la fel”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan încă speră la fericire

Acest lucru nu a împiedicat-o însă să viseze la fericire. Artista știe că este dificil pentru ea să își refacă viața având în vedere că marea majoritate a timpului este dedicat fiicelor ei.

Pe de altă parte, ea nu exclude ca, în cazul în care va apărea omul potrivit, să mai dea o șansă unei frumoase povești de dragoste.

”Poţi să-şi refaci viaţa, doar că pentru părintele care creşte copiii constant şi îi are în casă e mai dificil. Eu, ca mamă, trebuie să mă gândesc de şapte ori cu cine ies la întâlnire sau cu cine continui o relaţie, pentru că proiectez în viitor şi zic ce învaţă fetele mele de la bărbatul respectiv?”, a mai povestit Andreea Bălan, într-un podcast recent.