SHOW

Boala năucitoare de care suferă Andreea Mantea. Este pentru prima dată când recunoaște: “Mi-e greu să explic afecțiunea cu care mă confrunt…”

Andreea Mantea este una dintre cele mai populare vedete din România la ora actuală. Vedeta are milioane de fani pe rețelele de socializare care vor să știe totul despre ea. Îi adresează întrebări, îi transmit cuvinte frumoase, dar și multe critici, chiar și atunci când nu este cazul.

Una dintre cele mai deranjante întrebări pentru Andreea Mantea este cea legată de o potențială sarcină. Aceasta s-a afișat de multe ori cu burtică, iar fanii interpretează că este însărcinată. Și presa speculează aceasta mică problemă. Mai ales că vedeta Kanal D este destul de slabă în restul corpului.

Boala de care suferă Andreea Mantea

Și pentru că s-a tot confruntat cu reacții și critici pe acest subiect, ea a ținut să lămurească odată pentru totdeauana situația, în speranța că avalanșa de întrebări pe această temă se va opri.

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt … pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…”, a mărturisit Andreea Mantea pe InstaStory.

Mai dorește copii Andreea Mantea?

Andreea Mantea are un băiețel, David, pe care îl iubește enorm. Tatăl lui, luptătorul MMA, Cristi Mitrea nu a dorit să-l recunoască mult timp, așa că vedeta și-a crescut singură copilul. Acum bărbatul a revenit la sentimente mai bune și-și vizitează fiul, dar nu petrece prea mult timp cu el.

Andreea Mantea

Andreea Mantea are de mai mulți ani o relație cu un coleg de la Kanal D, dar nu a dorit să dea prea mult detalii despre relația ei. Totuși a transmis că-și mai dorește copii.

„Nu zic că nu-mi doresc să rămân însărcinată. Nu zic că nu mi-aș mai dori un bebe, doar că nu este momentul. Când o vrea Dumnezeu. Deocamdată, eu nu vreau, dar dacă aș fi însărcinată, nu aș ascunde acest lucru. N-ai cum să ascunzi o asemenea fericire”, a mai spus Andreea Mantea pe Instagram.

Bianca Olaru

Bianca Olaru

Bianca Olaru are doar 23 de ani și este absolventă de Jurnalism. Ea lucrează deja în mass media de mai bine de trei ani, bifând stagii de practică la Adevărul și Pro Tv. Ea este redactor, care urmărește cele mai importante știri ale zilei.

Articole similare