Boala năucitoare de care suferă Andrei Ștefănescu. Vedeta Antena 1 a povesit abia acum prin ce calvar trece

23 nov. 2021
Boala năucitoare de care suferă Andrei Ștefănescu. Vedeta Antena 1 a povesit abia acum prin ce calvar trece

Andrei Ștefănescu se numără printre vedetele Antena 1 care au fost infectate cu COVD-19. S-a întâmplat în urmă cu aproape un an de zile, însă de atunci și până acum, artistul a rămas cu sechele care îi afectează viața personală, dar și cea privată.

După ce a aflat că este infectat, Andrei Ștefănescu a ajuns rapid la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș”, nu pentru că a dezvoltat o formă gravă, ci pentru că a vrut să se simtă în siguranță, îngrijit de medici.

Din fericire pentru el, forma de COVID pe care a avut-o nu a fost atât de serveră, așa că artistul a trecut cu bine peste boală, însă nu se poate spune același lucru și despre sechelele post-covid.

El a mărturisit recent că vederea a început să îi fie afectată și de asemenea nici rezistență nu mai are, obosind extrem de repede. Mai mult de atât, Andrei Ștefănescu povestește că a început să uite anumite lucruri importante. S-a întâmplat chiar în proiectele de televiziune în care lucra, el uitând inclusiv numele invitaților săi.

”Au fost probleme mari”

Rămâi cu anumite probleme. Eu de atunci am început să-mi pierd vederea și nu este niciun fel de glumă. Starea de oboseală mare pe care o am. Uiți foarte multe lucruri, eu câteva luni după ce m-am vindecat am fost terorizat. Aveam proiecte în televiziune și uitam numele invitaților. Au fost probleme mari”, a mărturisit vedeta Antena 1.

Mai mult de atât, Andrei Ștefănescu spune că a cunoscut o degradare instantanee. Pentru că își cunoaște corpul destul de bine, artistul povestește că nu mai are capacitățile pe care le avea odată, iar asta îi afectează viața privată din mai multe puncte de vedere, dar și cea profesională.

”Toți cei care s-au vindecat sau au trecut prin boală au rămas cu câte ceva. (…) Dacă îți cunoști corpul bine și ai făcut cât de cât mișcare, știi exact diferența. E o degradare aproape instantanee. E clar că nu mai ai aceleași capacități, din niciun punct de vedere”, a declarat Andrei Ștefănescu la un post de televiziune.