Boala năucitoare de care suferă Cheloo. Celebrul jurat de la iUmor a ascuns suferința ani de zile

06 nov. 2021
Boala năucitoare de care suferă Cheloo. Celebrul jurat de la iUmor a ascuns suferința ani de zile
Sursa foto: Facebook

Binecunoscutul rapper Cheloo a reușit de-a lungul vieții sale să-și țină viața privată departe de ochii presei. Juratul de la iUmor a vorbit însă recent despre o suferință pe care a ținut-o ascunsă până acum și a mărturisit că are uneori mari probleme.

Cătălin Ștefan Ion, care este cunoscut sub pseudonimul Cheloo, este unul din membrii formației de hip-hop Paraziții, alături de Ombladon și FreakaDaDisk. Chiar dacă este o persoană controversată și aflată mereu sub lupa presei, nu see știu foarte multe lucruri despre viața sa privată.

Vedeta a evitat de fiecare dată să vorbească presei despre viața personală, însă de curând juratul iUmor a dezvăluit unul dintre marile sale secrete, scrie wowbiz.ro.

Boala cu care se confruntă Cheloo

Acesta a dezvăluit în cadrul unei ediții recente a emisiunii iUmor că suferă de daltonism, boală care i-a creat de-a lungul vieții mai multe probleme, cum ar fi distingerea culorilor verde și roșu.

Daltonismul este o boală patologică, o tulburare a vederii cromatice ce constă în incapacitatea de a deosebi unele culori de altele, în special verde și roșu. Denumit științific cecitate cromatică, boala se datorează receptorilor responsabili fie pentru culoarea verde, fie pentru culoarea roșie care nu funcționează deloc. Cei diagnosticați cu daltonism sever văd doar nuanțe de gri și negru în locul acestor culori.

A trecut peste probleme

Multe persoane care suferă de daltonism pot avea greutăți în privința obținerii permisului de conducere. Nu este însă și cazul rapper-ului Cheloo, care nu a fost intimidat de acest lucru. El are permis de conducere de mult timp, chiar dacă medicii oftalmologi au de multe ori păreri împărțite când vine vorba de permiterea daltoniștilor de a fi șoferi.

Cheloo a mai avut probleme în urmă cu câțiva ani. De data aceasta cu justiția. În casa artistului de la Breaza au fost descoperite atunci mai multe grame de cannabis și a fost pus sub control judiciar.

„Mi-am recunoscut greşelile! Imaginea mea este atât de deteriorată, de-o viaţă, încât acest dosar nu are cum să-mi afecteze imaginea. Eu nu-mi fac foarte des autocritica, decât în glumă. Decizia judecătorilor este cea care trebuie acceptată, nu mai contează dacă eu sunt de acord sau nu cu ce s-a întâmplat. Nu am o problemă, sunt foarte relaxat, viaţa merge înainte. Aştept şi eu decizia judecătorilor cu aceeaşi nerăbdare ca voi”, declara Cheloo la vremea respectivă.

El a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și a primit o amendă penală, echivalentă cu 180 de zile de muncă în folosul comunității.