Boala năucitoare de care suferă Otniela Sandu. De aceea a renunțat la Kanal D și la Bravo, ai stil! Celebrities

25 oct. 2021
Boala năucitoare de care suferă Otniela Sandu. De aceea a renunțat la Kanal D și la Bravo, ai stil! Celebrities

Seara de sâmbătă a venit cu multe surprize la Kanal D, unele plăcute și unele mai puțin plăcute. Ilinca Vandici a revenit la cârma show-ului de fashion, Bravo, ai stil! Celebrities, iar înlocuitorul său, Victor Slav a fost păstrat în echipă. Va acorda și el steluțe, care vor conta destul de mult în gale.

O veste neașteptată a venit din partea uneia dintre cele mai apreciate concurente. Otniela s-a retras din competiția din cauza unor probleme de sănătate. Ilinca Vandici a fost cea care a făcut anunțul care a lăsat pe toată lumea mască.

Otniela Sandu a fost concurentă în trecut în reality show-urile de pe PRO TV, Supraviețuitorul și Ferma. Astfel ea și-a câștigat mulți fani și astăzi este influencer de mare impact. În plus, frumusețea ei i-a cucerit pe mulți, iar producătorii Kanal D se așteptau ca această să ajungă până în finală.

Otniela a dat detalii despre boala ei

Pentru că au apărut multe speculații legate de plecarea Otnielei de la Kanal D, aceasta a ținut să dea detalii despre boala de care a suferit. Însă sursele ShowBlitz.ro au dezvăluit că tânăra a considera experiența prea obositoare și că asta i-a scăzut imunitatea foarte mult. A început să nu se mai simtă foarte bine în show, așa că a decis să renunțe la Bravo, ai stil! Celebrities.

„Hello! Mulțumesc pentru mesaje, pentru grijă și pentru gândurile frumoase! Experiența mea la @bravoaistil a luat sfârșit. A fost o călătorie frumoasa, grea, presărata cu multe provocări și situații în care nu am mai fost pusă până acum. Este multă muncă, sunt multe emoții, competitivitate, a fost ceva nou față de ce am făcut pana acum.

Am întâlnit o echipa de oameni muncitori de care am fost fascinată încă din prima zi. Recunosc că sunt câțiva omuleți care au un loc special în sufletul meu: @dannaseitan, @ilinca.vandicioficial Nicoleta. Vă zic ca este o magie acolo, chiar cu tot greul și cu toată nebunia.

Sunt bine acum, am avut o sinuzită destul de rea, combinata și cu o răceală și ăsta a fost motivul pentru care nu am putut continua competiția. Mulțumesc pentru experiență, am învățat multe și despre mine. Chiar și în timpul ăsta scurt cât am stat acolo. Va pup si va iubesc! ”, a fost explicația Otnielei scrisă pe Instagram.