Bursucu, accidentat grav. Momente de panică la Kanal D. Care este starea lui de sănătate acum?

16 mart. 2022
Bursucu, accidentat grav. Momente de panică la Kanal D. Care este starea lui de sănătate acum?

Bursucu a trecut prin schimbări majore pe plan profesional. După o colaborare de ani de zile cu Teo Trandafir, acesta a devenit prezentatorul matinalului de la Kanal D, care a început în urmă cu câteva zile.

Cu toate astea, vedeta Kanal D nu a uitat cât de importantă este Teo Trandafir pentru el. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 20 de ani atunci când Bursucu era dansator și în timpul verii susținea un program artistic la un hotel din Olimp.

Deși se cunoșteau de puțin timp, el nu va uita niciodată gestul făcut de fosta sa colegă. La una dintre reprezentanții, Bursucu a trecut prin momente de panică. A suferit un accident grav, însă în ciuda celor întâmplate a câștigat o prietenă.

Accidentul suferit de Bursucu a fost atât de grav, încât prezentatorul tv a ajuns la spital de urgență, ba chiar risca să rămână și paralizat. În tot acest timp, Teo Trandafir îl suna și încerca să îl ajute atât cât poate, lucru care nu a rămas uitat de vedeta Kanal D.

“În trupa de balet, mi-a căzut un coleg în cap dorind să sară peste mine. Am ajuns la spitalul de Urgență. Am avut guler cervical o lună jumătate, era să rămân paralizat de la gât în jos, a trecut. Iar ea era singurul om care mă suna în fiecare zi, să mă întrebe dacă am nevoie de ceva, dacă vreau dulce să-mi trimită orice”, a mărturisit prezentatorul pentru Click.

Ce a făcut Teo Trandafir după accidentul lui Bursucu

Surpriza a venit câteva săptămâni mai târziu. La o lună după accidentul suferit, Bursucu a mers la studiourile Buftea. Acolo urma să își cunoască colegii de la emisiunea Dansez pentru tine, iar Teo Trandafir i-a ieșit din nou în cale.

S-au amuzat copios, iar de-atunci au rămas prieteni buni, drept urmare, câțiva ani mai târziu au ajuns împreună și la platoul Kanal D, loc unde au colaborat ani de zile.

“Când m-a văzut la marginea platoului, m-a chemat înăuntru și mi-a zis ‘ce faci mă, mai ești dansator, mai poți?’, ea știind ce pot, într-o săptămână urmând să scap de guler. Eram dansator în trupa lui Edi Stancu. Și mi-a zis să intru în horă să vadă dacă mai pot să dansez, și cu guler am dansat …”, a mai povestit Bursucu.