Bursucu, dat afară de la Kanal D? A enervat-o foarte tare pe Teo Trandafir. Ce s-a întâmplat între cei doi

28 oct. 2021
Bursucu, dat afară de la Kanal D? A enervat-o foarte tare pe Teo Trandafir. Ce s-a întâmplat între cei doi
Teo Trandafir și Bursucu sunt colegi la Kanal D

Teo Trandafir a avut o altercație cu Bursucu în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D, „Teo Show”. Prezentatoarea s-a enervat pe colegul ei de platou și a avut o reacție destul de dură în direct în timpul interviului cu Mugur Mihăiescu.

Reacția neașteptată a prezentatoarei Teo Trandafir a venit după ce a fost scoasă din sărite de colegul ei de platou, Bursucu în timpul unui interviului cu „Garcea”. Ea a fost enervată de faptul că, în timpul interviului, Bursucu a întrerupt-o de mai multe ori. Remarcile lui Teo a fost însă ignorate și Bursucu a continuat să o întrerupă, moment în care vedeta și-a ieșit cu totul din fire și a răbufnit.

Mulți s-au întrebat dacă va fi dat afară de la Kanal D după acest conflict.

Ce i-a reproșat Teo Trandafir?

„Taci din gură! Stai! Stai! Nu vorbi tare, nu vorbi în urechea mea. Lasă-mă să mă concentrez măcar o dată, nu mai răcni! Trebuie să mă conțin”, i-a spus Teo colegului ei din emisiune, în direct, la Teo Show.

Altercația a continuat atunci când Adrian Cristea, cunoscut publicului român drept Bursucu, a vrut să îi adreseze o întrebare invitatului Mugur Mihăescu, moment în care Teo Trandafir a reacționat, din nou:

„Eu nu mă așteptam ca tu să fii atât de implicat în acest mic, amărât de interviu. Tot ce-ți vine tu faci în emisiune? Ar fi bine să nu”, a continuat vedeta.

Vedeta nu se înțelege bine nici cu tatăl ei

Teo Trandafir și tatăl ei, Ion Uță, nu se află într-o relație tocmai bună de ani buni. Cei doi se acuză reciproc și își vorbesc doar rar la telefon. Chiar dacă există uneori tendințe de împăcare, lucrurile nu par să meargă pe făgașul normal.

„Pe Teo Trandafir o las în pace și încerc să n-o deranjez deloc. Ea mă mai sună și îmi spune: „Cheamă-mă și vin!”. Dar eu îi zic: „Nu poți face nimic, vezi-ți de treaba ta!”. Eu și Teo ne vedem rar, relația e strânsă, dar la modul „Eu te las în pace, ca să-ți vezi de viață”. Dacă ea e bine și eu sunt bine. Nu ne-am mai văzut de mult timp, Teo nu mi-a mai bătut la ușă de trei ani. Nu prea o sun, nu am această dorință”, declara tatăl vedetei în urmă cu ceva vreme.