Bursucu, OUT definitiv de la Kanal D? Acum totul e oficial. Ce s-a întâmplat

20 oct. 2022
Bursucu, OUT definitiv de la Kanal D? Acum totul e oficial. Ce s-a întâmplat

Bursucu a dispărut complet de pe micile ecrane după eșecul emisiunii Dimineața cu noi pe care o prezenta alături de Viviana Sposub și George Tănase.

Între timp s-a aflat că iubita lui George Burcea, Viviana Sposub ar fi fost pusă pe liber, în timp ce George Tănase ar pregăti un nou proiect. Despre Bursucu în schimb nu am mai auzit nimic de luni bune.

Show-ul Dimineața cu noi a fost scos din grila de programe de ceva timp, iar mai apoi au apărut zvonuri conform cărora Bursucu ar fi fost concediat de la Kanal D.

Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor, prezentatorul tv a decis să intervină și să facă câteva declarații oficiale. Bursucu susține că nu a fost dat afară de la Kanal D, ci din contră lucrurile îi merg bine.

Acesta s-a arătat deranjat și de titlurile din presă care prezentau doar un scenariu sumbru pentru viitorul său la Kanal D.

Bursucu pleacă sau nu de la Kanal D?

”Asta cu stafful mi-a plăcut pentru că foarte multa lume se vă lamuri unde mă aflu în momentul asta și da, întrebarea este daca Bursucu mai este sau nu la Kanal D? Ce se va întâmpla cu Bursucu după acest matinal, a plecat, l-au dat afara? Turcii l-au dat afara pe Bursucu. Numai titluri de genul asta am văzut în ultimul timp”, a mărturisit acesta.

Bursucu susține că nu a fost dat afară de la Kanal D și că nici nu are în plan să plece. El a mai precizat că are proiecte importante de care se ocupă, iar cel mai recent este chiar noul sezon al emisiunii Roata Norocului, drept urmare, fanii săi nu trebuie să fie îngrijorați.

”Fac parte în continuare din familia Kanal D și nu s-a pus problema o secunda să plec, ci dimpotrivă, avem alte planuri, alte proiecte pe masa și veți afla la momentul potrivit”, a fost declarația lui Bursucu cu privire la statutul sau în cadrul postului Kanal D.