Cabral, implicat într-un scandal monstru cu fiica lui, Inoke. Ce i-a făcut acesteia. Fosta soție, Luana Ibacka vine cu acuzații grave

03 oct. 2021
Cabral, implicat într-un scandal monstru cu fiica lui, Inoke. Ce i-a făcut acesteia. Fosta soție, Luana Ibacka vine cu acuzații grave
Cabral și fiica lui, Inoke

Cabral se pregătește să devină tătic pentru a treia oară. El mai are două fiice, pe Inoke, din prima căsătorie cu Luana Mitran (Ibacka) și pe micuța Namiko, din mariajul cu actrița Andreea Pătrașcu, care urmează să-i mai dăruiască în curând încă un bebeluș.

Și dacă în familia actuală lucrurile par să funcționeze foarte bine, nu același lucru se poate spune despre relația pe care o are cu fosta soție și fiica lor. Inoke nu dorește să mai discute deloc cu tatăl el și este extrem de supărată pe acesta, fapt recunoscut chiar de vedeta PRO TV.

“Sunt pe lista neagră aici, la fata cea mare, că e supărată pe mine și nu comunicăm. Așa sunteți voi când sunteți… Are 18 ani, face 19. Nu sunt popular, nu sunt ce trebuie la casa omului. Da, știe, a aflat, că Andreea Ibacka este însărcinată. O să aflăm dacă are vreo reacție. E perioada aceea dificilă în viață…”, a mărturisit Cabral în emisiunea “Vorbește lumea”, de la PRO TV.

Se pare că această declarație a încins și mai mult spiritele. Luana Ibacka i-a interzis fostului soț să-i mai pronunțe numele ei sau al lui Inoke în public. Iar prezentatorul a ascultat. Pe 29 septembrie, când Inoke a împlinit 19 ani, Cabral nu i-a urat la mulți ani. Sau cel puțin nu pe rețele de socializare, așa cum obișnuia.

Cum a ajuns Cabral să se căsătorească rapid cu Luana Mitran

Luana s-a căsătorit cu Cabral în urmă cu mulți ani. Între ei era o diferență de vârstă de 10 ani, iar ea rămăsese însărcinată. Deși păreau nedespărțiți, s-au separat destul de subit

“Am eu o preferinţă să fie bărbaţii mai tineri. L-am întâlnit pe Cabral la un casting, ne-am plăcut imediat şi am rămas împreună. În 2002 am rămas gravidă şi ne-am căsătorit când eram însărcinată. Aveam 36 de ani atunci. Ne-am iubit, dar, la un moment dat, ne-am dat seama că ne dorim altceva, n-are nicio legătură cu vârsta”, spunea Luana Ibacka în noiembrie 2018.

Aceasta a fost vedetă de televiziune, dar acum este life trainer. Ține cursuri și seminarii de dezvoltare personală și este de părere că fostul său soț, Cabral nu i-a acordat fiicei lor atenția cuvenită și că nu i s-a adresat nici pe tonul potrivit. Astfel s-a produs o ruptură puternică între ei, care momentan nu poate fi depășită.