Cabral OUT defintiv de la PRO TV, după Sunt celebru, scoate-mă de aici? Prezentatorul a explicat cum s-a ajuns aici: „Ce știu sigur este că…”

28 nov. 2022
Cabral OUT defintiv de la PRO TV, după Sunt celebru, scoate-mă de aici? Prezentatorul a explicat cum s-a ajuns aici:

Cabral s-a întors de ceva timp din Republica Dominicană, acolo unde a filmat pentru reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici, iar în urmă cu o săptămână a prezentat și LIVE marea finală, alături de Adela Popescu. Acesta apare la PRO TV și cu emisiunea la care este gazdă de ani buni, Ce spun românii.

Însă în curând, probabil în curând aceasta va fi scoasă de pe post și înlocuită cu cea de tip quizz, unde Cosmin Seleși va fi prezentator. În acest context, Cabral a transmis un mesaj prin care parte că-și ia o pauză de la televiziune. Însă s-ar putea să fie una obligatorie, impusă de PRO TV, care vrea să încerce și alte vedete.

Cabral explică faptul că are un calendar foarte încărcat și că nu mai are deloc timp pentru el, pentru familie, pentru copii și că-și dorește foarte mult să ajungă să se plictisească.

Cabral a explicat de ce va lipsi din televiziune

„Nu că mă opresc, nu că mă las. Nu că-mi place sau că nu-mi mai place. Nu că nu mai am chef. Dar am obosit. Ce știu sigur este că am stat de vorbă cu mine toată viața… așa am reușit să fiu mai bun azi decât ieri.

Așa am putut să mă depășesc, așa m-am convins să nu mă opresc și să trag mai departe, să zâmbesc, să-mi îmbrățișez oamenii. Și tot așa am ajuns la concluzia că acum am nevoie de timp. De mine. De mine cu copiii mei. De mine cu toți ai mei.

Am nevoie să apuc să mă odihnesc. Să mă plictisesc. Să știu ce înseamnă să-mi trag sufletul. Am calendarul înroșit tot, sunt toate aliniate atât de strâns, bine grupate între ele de juri că-s cărămizi, nu ore, zile și ani din viața unui om.

Am obosit. O să mă opresc. Puțin… puțin mai mult. Nu știu… Și să nu înțelegi că mă vait”, a scris Cabral pe blogul personal.

Așadar prezentatorul pare că își anunță practic ieșirea din televiziune, cel puțin pentru o perioadă. Proiectele cu PRO TV par încheiate, însă în mod cert acesta va revenit pe post în viitor. Trebuie precizat și faptul că atât el, cât și Adela Popescu au tot primit critici pe rețelele de socializare legate de modul în care au prezentat reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici și din acest motiv este posibil ca cei de la PRO TV să dorească să aducă în prim plan și alte figuri, cu care telespectatorii nu sunt atât de obișnuiți pe post.

Tags: