Camelia Mitoșeru, în stare gravă la Spitalul Floreasca. Fiul său, Mihai Mitoșeru a explicat în lacrimi ce s-a întâmplat

10 nov. 2021
Camelia Mitoșeru, în stare gravă la Spitalul Floreasca. Fiul său, Mihai Mitoșeru a explicat în lacrimi ce s-a întâmplat
Sursa foto: Facebook

Mama lui Mihai Mitoșeru, actrița Camelia Mitoșeru, a ajuns de urgență la spital cu grave probleme de sănătate. Totul s-a întâmplat chiar de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, când mama sa nu a mai răspuns la telefon. Ce s-a întâmplat și ce diagnostic i-au pus medicii?

Îngrijorare mare pentru Mihai Mitoșeru chiar de ziua lui, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, când mama sa nu a mai răspuns la telefon. Actrița Camelia Mitoșeru nu s-a simțit deloc bine și a fost dusă de urgență la Spitalul Floreasca.

„S-a întâmplat ieri, chiar de ziua mea (Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, n. red.). Am vorbit cu ea pe la 6.00 seara, era bine, era veselă, am râs împreună la telefon. Apoi, am sunat-o pe la 9 seara, nu mi-a răspuns și m-am îngrijorat. Știam că luase un Terraflu și acel medicament poate să provoace somnolență, așa că am insistat”, a dezvăluit Mihai Mitoșeru pentru fanatik.ro.

În ciuda apelurilor repetate, Camelia Mitoșeru nu a răspuns la telefon așa că Mihai a decis să se ducă la aceasta. Decizia, cel mai probabil i-a salvat viața mamei sale, pentru că nici nu mai putea să vorbească și a fost dusă de urgență la spital.

„Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgență, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticul”, a mai spus Mihai Mitoșeru.

An dificil pentru marea actriță

Mihai Mitoșeru este îngrijorat și nu a putut să vorbească cu mama sa, care se află în grija unui medic neurolog. El se roagă la Dumnezeu pentru Camelia Mitoșeru și speră din tot sufletul să-și revină.

„Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea, Alina Poalelungi, că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte. Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină”, a mai spus cu vocea înecată în lacrimi, Mihai Mitoșeru.

Actrița a avut parte de un an dificil din cauza unui meningiom pe creier și de multe ori nu s-a simțit deloc bine.

„Apăream la televizor și de 3 ori pe săptămână. Nu am avut niciun fel de simptome, dar eu acest meningiom pe creier îl aveam, cred, de 10 ani. El creștea foarte încet, un centimetru pe an, mi-a explicat domnul profesor. În ultima vreme însă, când plecam repede-repede undeva, o luam într-o parte. Asta mă deranja și credeam că iarăși am făcut tensiune, povestesta Camelia Mitoșeru în vârstă de 70 de ani.