Carmen Negoiță dată afară de la Kanal D! Ce dezvăluiri a făcut vedeta după ce s-a văzut umilită

17 oct. 2021
Carmen Negoiță dată afară de la Kanal D! Ce dezvăluiri a făcut vedeta după ce s-a văzut umilită
Carmen Negoiță

La 40 de ani, Carmen Negoiță a devenit un nume sonor în zona influencerelor pe travel, beauty și fashion. Aceasta a fost în trecut căsătorită cu Ionuț Negoiță, patronul de la Dinamo și fratele lui Robert Negoiță, primarul Sectorului 3.

După divorț, aceasta s-a reinventat. Are doi copii mari, însă își trăiește viața la intensitate maximă. În urmă cu câteva luni s-a mutat cu iubitul său, Cătălin Boboc, unul dintre liderii PNL, care deține și o funcție în Guvern.

Carmen Negoiță a fost cooptată de Kanal D pentru emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities și a negociat un contract foarte bun, de aproximativ 3.000 de euro pentru fiecare săptămână pe care o rezistă în competiție. De altfel, doar Anda Adam a primit un onorariu mai mare decât ea.

Carmen Negoiță se aștepta să reziste mult în show, doar că a cam fost dată afară de la Kanal D. Sursele ShowBlizt.ro au dezvăluit că aceasta avea foarte multe figuri și amenința des că pleacă. Într-un final dorința i s-a împlinit.

Carmen Negoiță, umilită la Kanal D

După eliminarea Nicoletei Nucă, ea a devenit cea de-a doua concurentă care părăsește show-ul unde prezentatoare este Ilinca Vandici, dar care este înlocuită temporar de Victor Slav din cauza unor probleme de sănătate.

„Sunt împăcată cu faptul că am ieșit din competiție, chiar dacă nu am putut spune multe în acele momente. Sunt foarte mulțumită pentru că am părăsit competiția. Chiar nu cred că era de mine”, a spus Carmen Negoiță pe Instagram.

Ea arată astfel că este supărată pe producătorii Kanal D și practic s-a simțit umilită pentru că nu a primit nici voturi de la public și nici aprecieri de la public, deși ea se consideră o mare divă.

„Îmi iubesc corpul. Am aproape 40 de ani, am crescut 2 copii, am vergeturi și toate cele. Am fost în cele mai frumoase locuri, am avut parte de experiențe minunate și care m-au făcut să mă simt o femeie frumoasă. Vreau să îmi arăt recunoștința făcând sport și având un stil de viață sănătos.”, este descrierea pe care Carmen Negoiță a pus-o în dreptul unei fotografii în care apare nud.