Cât a ajuns să ceară Vlăduța Lupău pentru a cânta la o nuntă sau la un eveniment? Tariful ei este uriaș, dar are enorm de mulți clienți

01 feb. 2023
Cât a ajuns să ceară Vlăduța Lupău pentru a cânta la o nuntă sau la un eveniment? Tariful ei este uriaș, dar are enorm de mulți clienți

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România și nu sunt puțini cei care își doresc ca aceasta să participe la cele mai importante evenimente din viața lor.

Totuși, prețul cerut de artisă pentru o cântare la nuntă sau la botez nu este pe buzunarul tuturor.

De exemplu, dacă dorești ca Vlăduța Lupău să cânte câteva ore la nuntă, atunci vei scoate din buzunar aproape 5.000 de euro. Dacă vrei ca aceasta să cânte toată noaptea, atunci trebuie să pregătești 10.000 de euro.

Prețul este unul uriaș și nu mulți își permit un astfel de lux, însă artista tot are o grămadă de clienți. Doar anul trecut, Vlăduța Lupău a participat la multe evenimente. În vară, pe lângă concerte, ea a participat și la nunți și botezuri.

Chiar dacă este obositor să ai constant concerte și evenimente la care să participi, artista merge cu drag oriunde pentru a le cânta oamenilor, scrie Spy News.

Vlăduța Lupău, un adevărat spectacol

Și până la urmă cine nu ar vrea să o cheme pe artistă la cele mai importante evenimente din via sa, având în vedere că toți oamenii la care a cântat au spus că aceasta a făcut un adevărat spectacol.

Atunci când cântă la vreo nuntă, puțini sunt cei care pot sta jos și să nu danseze.

Însă bucuriile celebrei Vlăduța Lupău nu vin doar din carieră. Are parte de împliniri și pe plan personal, iar cea mai mare este apariția fiului ei.