Cât costă o oră de lucru cu soția lui Mihai Gâdea? Cu ce se ocupă astăzi Agatha Kundri

11 oct. 2021
Cât costă o oră de lucru cu soția lui Mihai Gâdea? Cu ce se ocupă astăzi Agatha Kundri
Foto: Agatha Kundri Facebook

Probabil că realizatorul TV Mihai Gâdea nu are nevoie de prezentări, fiind binecunoscut publicului, dar nu la fel se poate spune despre soția sa, Agatha Kundri. Partenera de viață a vedetei TV este absolventă a Universității de Vest din Timișoara și are o meserie ceva mai aparte. Cu ce se ocupă aceasta mai exact?

Soția lui Mihai Gâdea este licențiată în Sociologie și a terminat studiile în anul 2004 în cadrul Universității de Vest din Timișoara. Din 2011 aceasta are împreună cu sora ei o firmă prin care își desfășoară activitatea o grădiniță în Capitală. Potrivit datelor Ministerului de Finanțe, firma a avut în 2020 o cifră de afaceri de 345.000 de lei și un profit destul de modest, doar 842 de lei.

De asemenea, Agatha Kundri este și psiholog terapeut și și-a deschis un cabinet de specialitate după ce a urmat mai multe cursuri de counseling și de psihoterapie. În plus, cabinetul își desfășoară activitatea și în mediul online.

Cât costă o oră la cabinetul acesteia

Agatha Kundri se prezintă drept „consilier pentru dezvoltare personală, psiholog psihoterapeut integrativ practicant sub supervizare, sociolog în profilul sociopsihopedagogie”. Pentru o oră de „consiliere parentală”, „consiliere individuală”, „consiliere de cuplu”, „consiliere premaritală”, „consiliere vocațională”, „grup terapeutic” sau „workshop”, trebuie să plătești 150 lei la cabinetul soției lui Mihai Gâdea.

„Sunt propriul meu puzzle. Nu știu numărul de piese, dar știu că ele sunt împrăștiate în toată lumea. Viața îmi este o călătorie pentru a descoperi și a întregi piesă cu piesă harta către Adevărul ființei mele, către sufletul meu”, declară despre sine soția lui Mihai Gâdea.

„Am fost creați pentru a fi una cu Creatorul și sunt convinsă că potențialul nostru ca ființe umane este departe de închipuirile noastre. Am cunoscut strălucirea și măreția vieții, prin cele două coordonate, pacea și iubirea, într-un grafic care se numește fericire”, își continuă prezentarea Agatha.

„Fiecare suflet cunoscut poate deveni o piesă din viața mea, așa cum eu pot fi o piesă din viața lui. Așa cum pot fi o piesă și din viața ta. Piesa care te-a ajutat să realizezi ce imagine descoperă jocul tău de puzzle”, mai spune aceasta.