Cătălin Botezatu a dat lovitura! Nou super proiect de televiziune. Își dă demisia de la Kanal D?

12 nov. 2021
Cătălin Botezatu a dat lovitura! Nou super proiect de televiziune. Își dă demisia de la Kanal D?
Cătălin Botezatu

Pe 3 decembrie, Cătălin Botezatu va împlini 55 de ani, dar încă nu știe dacă-și va sărbători aniversarea cu mult fast ca în ceilalți ani și asta din cauza restricțiilor. Designerul spune că se simte bine, în această perioadă și după ce a trecut prin momente delicate în ultimii doi ani, el a învățat să aibă mai multă grijă de el.

Abia dacă mai atinge alcoolul, iar trabucul doar îl pufăie. În rest are în continuare o viață foarte agitată, cu multe proiecte și deplasări peste hotare. Într-un interviu pentru FANATIK, Cătălin Botezatu a povestit că se pregătește de un infotrip în Maldive în curând, dar că are de organizat și o prezentare într-un timp record.

Designerul a recunoscut și că are multe proiecte în televiziune, unele chiar și peste hotare, dar nu a vrut să dea detalii despre acestea,

”Am mai multe proiecte de televiziune, unele și peste hotare, dar momentan nu pot să vorbesc despre ele”, a dezvăluit Cătălin Botezatu, care în prezent are o colaborare fructuoasă cu Kanal D.

Își dă demisia Cătălin Botezatu de la Kanal D?

El apare zilnic la Teo Show, unde are o rubrică în care vorbește despre vedete bine și prost îmbrăcate. Alături de el apare și Raluca Bădulescu, prietena lui, cu care în ultima perioadă nu se mai înțelegea. Între timp, cei doi pare că au revenit la sentimente mai bune.

Tot din cauza conflictelor din juriu, dar și a programului super încărcat, Cătălin Botezatu a renunțat și la fotoliul de jurat la Bravo, ai stil! Celebrities. Locul său a fost luat de fotograful Tibi Clenci, dar absența designerului se resimte din plin. La început audiențele emisiunii de fashion au fost chiar modeste, dar în ultima perioadă și-au mai revenit.

Ceea ce nu se știe este dacă celebrul designer va continua colaborarea cu Kanal D și dacă noile proiecte au legătură cu postul turc de televiziune, care are proiecte și peste hotare sau dacă are oferte mai generoase din alte părți.