Cătălin Botezatu a luat-o razna? Ce a dezvăluit despre Bianca Drăgușanu este mai mult decât jenant: „Și ea știe asta…”

24 mart. 2022
Cătălin Botezatu a luat-o razna? Ce a dezvăluit despre Bianca Drăgușanu este mai mult decât jenant:
Sursa foto: Instagram

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au format, în urmă cu câțiva ani, unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au spus într-un final adio, dar chiar și așa, creatorul de modă are numai cuvinte frumoase la adresa fostei sale iubite.

Într-un interviu oferit pentru wowbiz.ro, Cătălin Botezatu a vorbit despre fosta sa iubită, despre care spune că este o femeie frumoasă. Creatorul de modă nu s-a sfiit în declarațiile pe care le-a făcut despre Bianca Drăgușanu.

”Bianca e creația mea și ea știe asta și spune asta. Și eu sunt mândru, chiar dacă o să îmi iau hate. Bianca a pornit de jos, a fost, atunci când am cunoscut-o eu, o femeie frumoasă, care, normal, a evoluat, cum este și firesc.

Am văzut tot felul de femei în România care evoluează și asta nu e rău sau am văzut tot felul de fete, care dintr-un aspect neplăcut au evoluat în femei frumoase și iar nu este rău, dar pe ele nu le mai comentează nimeni.

Pe Bianca în schimb, toată lumea o comentează, nu înțeleg de ce, că vezi doamne și-a scos coastele și așa mai departe. Nu, nene! Are talia mică pentru că face sport, pentru că se îngrijește și pentru că a investit în ea. 
Că și-a pus niște silicoane și niște buze, că ți-ai luat pantofi noi, toată lumea are”, spune creatorul de modă.

Cătălin Botezatu sare în apărarea Biancăi Drăgușanu

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a fost extrem de aspru criticată de români. Pe acest fond, Cătălin Botezatu vine și spune că o susține pe fosta sa iubită și că suferă atunci când cineva are astfel de păreri despre ea.

”O susțin, am iubit-o foarte tare, o iubesc foarte tare, ca om, ca persoană, niciodată să nu spui niciodată, chiar țin la ea, chiar mă deranjează și sufăr așa în mine când cineva se ia de ea gratuit, pentru că eu o cunosc mai bine ca oricine. M-am întâlnit cu ea chiar acum două săptămâni înainte de a pleca la Paris.

Sentimentele noastre sunt la fel, indiferent cu cine este ea sau dacă este căsătorită, îi respect iubitul, logidnicul, soțul, pentru că asta nu are nicio legătură. Sentimentele mele sunt aceleași, de iubire, o altfel de iubire acum și de susținere necondiționată toată viața.

Bianca, că vreți sau că nu vreți este un etalon, chiar dacă lumea o să spună că le-a influemțat negativ pe fetele din ziua de azi că vor să fie ca ea. Măcar să fie ca Bianca, decât ca altele care sunt vai mama lor. Eu zic că fiecare ar trebui să ne uităm în grădina noastră și să nu mai comentăm, să nu mai dăm atât hate, pentru că avem o viață și nu ne interesează efectiv ce face celălalt.

Așa fac eu, așa fac persoanele care gândesc, așa face și Loredana Groza, așa face și Bianca Drăgușanu și oamenii cărora nu le pasă efectiv de ce vorbește lumea”, a mai spus Cătălin Botezatu pentru sursa anterior citată.