Cătălin Cazacu, umilință maximă pentru Ramona Olaru, noua lui iubită. Ce a spus despre asistenta de la Neața

21 oct. 2021
Cătălin Cazacu, umilință maximă pentru Ramona Olaru, noua lui iubită. Ce a spus despre asistenta de la Neața

Ramona Olaru a fost mult mai veselă în ultima perioadă. Frumoasa asistentă de la Neața cu Răzvan și Dani a tot dat de înțeles că și-a găsit un nou iubit, după despărțirea de Cuza de la Noaptea Târziu. Paparazzii au surprins-o sărutându-se cu Cătălin Cazacu. Celebrul motociclist este fost concurent Exatlon și în ultimii ani a avut mai multe contract cu diverse postul de televiziune.

Ramona Olaru și Cuza, care este și concurent la Asia Express, au format un cuplu aproximativ doi ani de zile, dar se certau foarte des. De altfel, într-un podcast, acesta a explicat că s-a îndrăgostit de opusul lui și că din păcate nu avea nimic în comun cu asistenta de la Antena 1, de aceea s-a ajuns la separare.

„Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri.

Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, i-a povestit artistul lui Radu Țibulcă.

Cătălin Cazacu, umilință supremă pentru Ramona Olaru

Acum Ramona Olaru părea că și-a găsit liniștea, însă Cătălin Cazacu i-a aplicat o umilință de zile mari. A refuzat practic să-și asume relația cu ea și a avut și un mesaj ferm: rămâne burlac. Ceea ce înseamnă că pentru el, frumoasa asistentă este doar o distracție pasageră. Însă ea nu pare să gândească la fel.

”Credeam că subiectele interesante sunt legate de Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, de divorțul lor, nu de relațiile mele. Nu mă așteptam să apară imagini cu mine și cu Ramona”, a declarat Cătălin Cazacu pentru FANATIK.

”Despre Ramona pot să spun doar că este o fată extraordinară. Noi suntem prieteni vechi, dacă cineva urmărea să vadă putea să observe că noi eram, adeseori, în aceleași locuri, ieșim împreună de multă vreme. Sunt burlac și intenționez să rămân burlac”, a ținut să precizeze motociclistul, care are și un copil dintr-o relație anterioară.