SHOW

Cătălin Măruță a primit un salariu de trei ori mai mare de la o altă televiziune. Când pleacă de la Pro Tv și unde

Despre plecarea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv s-a vorbit mult. Acesta lucrează în trust de mai bine de zece ani și a venit practic pe locul lui Teo Trandafir, care a plecat pentru un salariu mai mare la un alt post de televiziune. De-a lungul timpului și el a primit oferte foarte tentante, iar pe una chiar a acceptat-o.

Cătălin Măruță a primit un salariu de trei ori mai mare decât cel pe care i-l plătea Pro Tv, de la Realitatea Tv. La cel moment, televiziunea era patronată de Sorin Ovidiu Vântu și era foarte bine finanțată. Între timp a ajuns falimentară și transformată în Realitatea Plus, sub conducerea lui Marcel Păcuraru și Cozmin Gușă.

Cătălin Măruță a lăsat Pro Tv pentru salariul de la Realitatea Tv

Cătălin Măruță a plecat pentru bani la Realitatea Tv, însă nu a rezistat prea mult pentru că nu-i plăcea ceea ce făcea. Soția lui, Andra a povestit în podcastul lui Mihai Petre despre momentele de atunci.

„Lui Cătălin i s-a întâmplat asta. Atunci când a fost chemat la Realitatea. I s-a oferit un salariu de trei ori mai mare decât avea înainte. Dar nu era fericit, nu era împlinit. Eu eram acolo şi i-am zis: Dă-i încolo de bani, tu trebuie să fii fericit!”, a mărturisit Andra.

Cătălin Măruță, alături de Cătălin Botezatu, la podcastul lui

Cătălin Măruța a intervenit și el în discuție și a explicat că dacă nu faci ceva cu pasiune, vei eșua. Indiferent câți bani vei primi, aceștia nu-ți vor aduce împlinirea și succesul pe termen lung. Important este să faci totul cu pasiune și asta te va propulsa acolo unde visezi.

Nu banii îți vor aduce succesul pe termen lung

„Dacă mi-ar oferi cineva un milion de dolari pe lună ca la final de an să pot să dansez într-un mod profesionist, m-aş gândit ce poate fi atât de greu?! Dar dacă nu există pasiune în ceea ce faci, totul e degeaba. Dacă nu faci lucrurile cu pasiune, nu reuşeşti. De asta spun că mai întâi trebuie să existe pasiune în meseria pe care o faci’”, a spus Cătălin Măruță.

În urmă cu ceva timp, acesta și-a lansat și un podcast cu care a ajuns pe locurile fruntașe din trending Youtube. În plus, nu se gândește să plece de la Pro Tv, ci să se reinventeze mereu și să rămână pe locul 1 în preferințele publicului. După eroarea cu Realitatea Tv, el nu s-a mai gândit să părăsească postul care l-a făcut cu adevărat celebru.

Carla Soare

Carla Soare

Carla Soare are peste 10 ani de experiență în presă, activând în special în domeniul showbiz. Aceasta a colaborat cu publicații prestigioase de-a lungul timpului, precum CanCan.ro sau AgentiadePresăMondena. Ea este senior editor, specializat pe monden.

Articole similare