Cătălin Măruță înlocuit definitiv de Adela Popescu la PRO TV? Decizie de neînțeles a conducerii postului. Detalii din culise

22 ian. 2023
Cătălin Măruță înlocuit definitiv de Adela Popescu la PRO TV? Decizie de neînțeles a conducerii postului. Detalii din culise

În urmă cu mai multe luni, Ștefan Farrell, cel supranumit regele modelingului din Transilvania, spunea că emisiunea lui Cătălin Măruță va fi scoasă din grila PRO TV și mutată la Acasă Tv. Sursele ShowBlitz.ro au dezvăluit că au existat într-adevăr discuții în acest sens la nivel de management, dar cifrele contabile au arătat că lucrurile pot continua în aceeași manieră.

Din păcate, Cătălin Măruță a fost forțat să iasă de pe post, iar în locul lui a venit Adela Popescu. Doar că motivele sunt unele medicale. Vara trecută, în timp ce se juca pe plajă cu fiul lui, l-a lovit puternic un val și s-a trezit cu o ruptură de ligamente încrucișate. Zilele trecute s-a operat, iar lucrurile merg bine, dar este nevoit să stea în concediu.

Adela Popescu i-a luat locul pentru o săptămână și va continua să facă același lucru și zilele următoare.

„Dragilor, asa cum stiti, vecinu’ @catalin_maruta a trecut printr-o interventie chirurgicala. Repausul e esential pentru o recuperarea cat mai rapida, asa ca am acceptat cu drag invitatia de a merge in locul lui la emisiune pana se face bine.

A trecut o saptamana in care am avut intalniri frumoase, cafele bune, parteneri fantastici, colegi blanzi si intelegatori. 🙂
Ne vedem si saptamana viitoare. Cata, hai cu recuperarea, tuturor ne e dor de tine!”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Ce spune Cătălin Măruță despre starea sa

Cătălin Măruță a ținut să le spună și el fanilor prin ce trece și să-i asigure că se simte bine, dar că va mai amâna puțin revenirea. Acesta este recunoscător medicului care l-a operat și este convins ca va fi din nou în formă maximă foarte curând.

 „Săptămâna viitoare îmi scot firele, la 14 zile de la operaţie, iar apoi o să pot să merg la muncă, ceea ce înseamnă că de la sfârşitul lunii ianuarie deja sunt la muncă”, a spus prezentatorul PRO TV.

„Dr. Ion Bogdan Codorean este un campion, deși nu a concurat la olimpiade sau alte concursuri. Datorită lui, campioni la multe sporturi au reușit să se refacă, să concureze din nou, să se pună pe picioare, la propriu. În biroul lui găsești cupe și trofee de la pacienți care au vrut să își arate aprecierea.

După 4 zile de la operație mă simt bine, am fost la pansat și încep recuperarea. Țineți-mi pumnii, am un drum lung de parcurs până să merg iar ca înainte!”, a declarat Cătălin Măruță la câteva zile de la operația de ruptură de ligamente încrucișate.

Medicul care l-a operat pe prezentator a și dezvăluit cum decurge recuperarea în cazul unei operații ca a a lui Măruță. „Este foarte important ca recuperarea să fie făcută la un centru serios de către kinetoterapeuți buni. Durează până la 6 luni, iar pentru stabilirea vindecării complete și a revenirii la activitățile fizice zilnice, kinetoterapeutul va face câteva teste de control. Toți pacienții încep, ghidați de kinetoterapeut, alergarea la 2-3 luni de la operație, vindecarea apărând, în funcție de particularitățile fiecărui pacient, la 5 sau 6 luni de la intervenția chirurgicală”.