Cătălin Măruță, jignire incalificabilă în direct la adresa unei artiste: „A cântat balena”

07 nov. 2021
Cătălin Măruță, jignire incalificabilă în direct la adresa unei artiste:

Cătălin Măruță a fost protagonistul unei scene care-i șifonează bine imaginea. La una din emisiunile sale, acesta a avut drept invitată o tânără artistă cu destul de multe kilograme în plus. Aceasta era îmbrăcată în negru, într-o rochie mulată și a fost invitată de prezentatorul PRO TV să cânte.

Chiar când a pornit negativul și aceasta și-a început piesa, pe fundal s-a auzit vocea lui Cătălin Măruță, care au uitat să-i taie sunetul. „A cântat balena”, a spus acesta. Totul s-a auzit pe post în direct.

Momentul a fost surprins de telesepctatori și trimis către cei de la Cronica Cârcotașilor, care au comentat momentul. Invitat în emisiune a fost Cove, care a criticat și el gestul lui Cătălin Măruță, dar în același timp a încercat să-l scuze.

Prezentatorul PRO TV a sperat că momentul va trece neobservat, mai ales că tânăra care a cântat în emisiune era necunoscută. Nimeni nu i-a reținut numele, în schimb toți se referă acum la ea cu apelativul balenă, ceea ce este regretabil.

Cătălin Măruță, pus la zid și de Alex Velea

Cătălin Măruță s-a aflat recent în conflict cu Alex Velea și Antonia, care l-au acuzat că este dispus la orice pentru audiență. Cei doi s-au arătat foarte deranjați de faptul că soțul Andrei le folosește mereu numele în emisiunile lui, dar în sens negativ.

„Nu mi-a plăcut niciodată să generez scandaluri, nu îmi place nici să le amplific. Dar uneori simt nevoia să dau replica, pentru că mă simt prea atacat. E aiurea că se iau de familie, dacă au ceva cu mine, să îmi spună în faţă.

Nu e genul meu să împroşc cu noroi în stânga şi în dreapta. Cu Măruţă de asta m-am şi certat, că tocmai pe ei îi invita şi le punea întrebări despre nevastă-mea. M-a jignit prea rău, şi a jignit-o pe nevastă-mea.

Dacă foloseam numele nevestei lui, dacă aş fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu cred că mai punea textul ăla, ca la sfârşit să spună că suntem bărbaţi”, a spus Alex Velea la Xtra Night Show, de la AntenaStars, în urmă cu ceva timp.