Cătălin Măruță l-a umilit pe Dani Oțil în direct! Prezentatorul PRO TV a fost sunat de cei de la Antena 1

19 oct. 2021
Cătălin Măruță l-a umilit pe Dani Oțil în direct! Prezentatorul PRO TV a fost sunat de cei de la Antena 1

Răzvan Simion și Dani Oțil sunt prieteni de-o viață și practic tot de-o viață prezintă împreună emisiuni matinale. Neața este de luni până vineri la Antena 1, deja de peste zece ani și continuă să se bucure de mare succes.

Cei doi prezentatori sunt tot timpul puși pe glume, iar publicul îi adoră pentru asta. În această dimineața, în timpul emisiunii, Răzvan Simion a început să sune mai multe vedete de televiziune, care realizează podcasturi pe Youtube, pentru a-i ruga pe aceștia să-l invite și pe Dani Oțil la ei.

A început cu Mihai Morar, apoi surpriză, au fost sunați Cătălin Măruță și Mihai Bobonete, două dintre vedetele de top ale PRO TV.

„Dar avem voie să-i sunăm?”, i-a spus Dani Oțil lui Răzvan Simion. Fiind de la un post concurent de televiziune, în general astfel de practici sunt interzise.

Dani Oțil, umilit în direct

Deși totul pare să fi fost făcut în glumă, pentru că Dani a fost refuzat de toți cei trei podcasteri, într-o manieră umilitoare, o parte din public a luat totul în serios.

Cătălin Măruță i-a spus lui Dani Oțil că ar avea loc pentru el în luna martie, poate chiar aprilie, dar că îl așteaptă cât mai repede pe Răzvan Simion. Răspunsuri similare au avut și Mihai Morar și Mihai Bobonete. De precizat că toți sunt prieteni între ei și probabil momentul a fost unul regizat.

Răzvan Simion a început dimineața prin a vorbi despre podcasturi și despre faptul că pe Dani nu-l invită nimeni, deși ar avea ce să povestească acum ca proaspăt tătic. S-a râs mult în platou, iar la final vedeta Antena 1 nu s-a ales cu nicio invitație, după ce Răzvan Simion i-a sunat pe cei trei menționați mai sus de pe telefonul personal chiar în direct.