Cătălin Măruță, surprins de paparazzi în ipostaze intime cu o altă femeie. Ea este un nume greu la Antena 1

14 nov. 2021
Cătălin Măruță, surprins de paparazzi în ipostaze intime cu o altă femeie. Ea este un nume greu la Antena 1

Cătălin Măruță, cunoscutul prezentator al emisiunii „La Măruță” și soțul Andrei a fost surprins într-un local din Capitală la o întâlnire cu o femeie. Cei doi se pare că discutau destul de intens în momentul în care paparazzii i-au fotografiat. Despre cine este vorba mai exact?

Cătălin Măruță și-a dat întâlnire cu o fostă reporteră de la Pro TV, care în momentul de față lucrează pentru concurență. Este vorba despre Ana Vladislav, care a încheiat colaborarea cu postul din Pache Protopopescu și este în prezent producător al emisiunii „X Factor”. Chiar dacă cei doi lucrează la televiziuni rivale, ei sunt prieteni în viața reală, scrie cancan.ro.

„Pe unii îi sperie noile începuturi, mie însă îmi plac la nebunie! După 13 ani de televiziune într-o echipă minunată, am luat-o de la capăt cu noi colegi care încet, încet îmi devin și ei prieteni. Mă simt bine aici, pentru că mereu mi s-a spus că am acel ceva, cred că acel factor X se numește”, spunea Ana Vladislav la finalul colaborării cu trustul din Pache Protopopescu. Despărțirea dintre Ana Vladislav și Pro TV se pare că nu a fost una tocmai amicală.

Cătălin Măruță și Ana Vladislav. Sursa foto: cancan.ro

Întâlnire de taină?

În urmă cu câteva zile, prezentatorul emisiunii „La Măruță” s-a întâlnit cu fostul reporter Pro TV, Ana Maria Vladislav, la invitația celui dintâi. Ei s-au întâlnit la un restaurant unde au luat și prânzul și au discutat intens preț de ceva vreme.

Discuțiile se pare că a decurs foarte bine pentru că cei doi au petrecut câteva ore bune la localul respectiv. La plecare ei s-au îmbrățișat și fiecare a plecat pe drumul său. Să fi fost doar o întâlnire între prieteni s-au se pune ceva la cale? La această întrebare numai ei pot răspunde.

Ce salariu primește Măruță de la Pro TV

Iar în cazul în care vă întrebați dacă Măruță este cumva nemulțumit de banii pe care-i primește pentru emisiunea de la Pro TV, vă spunem că este puțin probabil. Cătălin Măruță ar încasa lunar un salariu de nu mai puțin de 15.000 de euro. Și acești bani nu reprezintă singurele lui venituri. Alături de soția sa, Andra, ei dețin șapte firme și cifrele privind profitul arată chiar bine. În plus, prin una dintre firme prezentatorul își încasează banii de la Pro TV.

Înainte de a veni la postul din Pache Protopopescu, Măruță a colaborat cu Realitatea TV, acolo unde avea emisiunea „Trezeşte-te la realitate cu Măruță”. În toamna anului 2017 acesta făcut o schimbare și a devenit prezentatorul emisiunii „Happy Hour”, care ulterior s-a transformat în „La Măruță”, așa cum se numește și în prezent.