Cătălin Scărlătescu a plecat din Antena 1. Este scandal monstru la Chefi la Cuțite. Cine s-a certat cu cine

10 nov. 2022
Cătălin Scărlătescu a plecat din Antena 1. Este scandal monstru la Chefi la Cuțite. Cine s-a certat cu cine

Chef Cătălin Scărlătescu a fost protagonistul unui moment complet neașteptat în cea mai recentă ediție de la Chefi la Cuțite. S-a enervat atât de tare, încât gestul său i-a speriat și pe concurenți.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei trei jurați de la Chefi la Cuțite. Bucătarul este mai mereu o prezență cât se poate de calmă, sau cel puțin asta am putut vedea până acum.

În ediția de miercuri seară, lucrurile au scăpat de sub control în platoul Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu s-a enervat atât de tare încât a ajuns să lovească un coș de gunoi cu piciorul, iar mai apoi a plecat și din platoul de filmare.

De la ce a pornit totul? Ei bine, în momentul așteptat de toată lumea, lucrurile au mers mai greu. Farfuriile urmau să iasă pe bandă, însă acestea se mișcau într-un mod extrem de lent.

Cătălin Scărlătescu, criză nervoasă la Chefi la Cuțite

Ulterior, niciuna nu a fost aurie, adică a echipei lui Cătălin Scărlătescu, iar asta l-a scos din minți pe juratul de la Chefi la Cuțite.

”Se poate așa ceva? Pur și simplu m-a dat peste cap, nu e corect”, a declarat Cătălin Scărlătescu miercuri seară, la Chefi la Cuțite, vizibil nervos.

Nici concurenții din echipa sa nu au înțeles ce s-a întâmplat, drept urmare i-au dat dreptate juratului pentru atitudinea sa din platou și de asemenea, l-au așteptat să se întoarcă după ce al luat o gură de aer.

”S-a supărat foarte tare și mi se pare cumva normal să se supere, pentru că chef a văzut farfuria noastră, nu suntem proști, nu suntem tâmpiți. Chiar nu înțeleg de ce nu am luat până acum nicio farfurie. E groasă”, au declarat concurenții din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Ce spun însă cei de la Antena 1 despre un astfel de episod? Riscă să existe probleme în legătură cu postul ocupat de bucătar la Chefi la Cuțite? Nu știm, dar nu e prima oară când Cătălin Scărlătescu își iese din fire în timpul emisiunii culinare.