SHOW

Câte clase are celebra Antonia? Care este numele ei real de fapt: cum o cheamă în buletin

Pe 12 aprilie, Antonia a împlinit 32 de ani. Aceasta este de mulți ani într-o relație cu Alexa Velea, cu care are doi băieți. Însă când avea doar 21 de ani, ea s-a căsătorit cu italianul milionar, Vicenzo Castellano și împreuna au avut-o pe Maya. I-au trebuit aproape zece ani ca să se despartă și oficial de el.

Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din România și cu toate că pare că are viața perfectă, ea a trecut prin clipe foarte grele până când să-și găsească liniștea. La 5 ani s-a mutat în SUA împreună cu mama ei și a locuit în statele Utah și Nevada. Pentru că nu aveau bani, aceasta a lucrat de mică.

Ce studii are Antonia

Frumusețea a ajutat-o mult. Practic la 12 ani era deja model și a continuat pe acest drum până la 18 ani, când a fost deportată în România pentru că-i expirase viza. A trebuit să se adapteze din nou cu toate. Ea a urmat liceul în SUA, dar nu a dat bacalaureatul pentru că la americani este un alt sistem de evaluare.

Antonia, Alex Velea și cei trei copii ai ei

În România nu a urmat nicio facultate, așa că se poate spune că are studii liceale nefinalizate. A urmat, însă multe cursuri de canto și s-a remarcat în modelling și la nivel internațional fiind considerată și de jurnaliștii de peste ocean drept una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Care este numele real al Antoniei. Cum o cheamă în buletin

Numele real al Antoniei, cel din buletin mai exact, este Antonia Clara Iacobescu. Puțini știu că are și un al doilea nume. Deși acum este o femeie liberă, ea a spus că nu mai contează pentru ea căsătoria cu Alex Velea pentru că nu o hârtie îi leaga pe cei doi.

Recent, Antonia a intrat într-un conflict cu Cătălin Măruță. Aceasta l-a acuzat pe prezentatorul Pro Tv că mereu se folosește de numele ei și al lui Alex Velea pentru a face audiență, dar și pentru a-i defăima. Soțul Andrei nu i-a dat niciun răspuns până acum.

Carla Soare

Carla Soare

Carla Soare are peste 10 ani de experiență în presă, activând în special în domeniul showbiz. Aceasta a colaborat cu publicații prestigioase de-a lungul timpului, precum CanCan.ro sau AgentiadePresăMondena. Ea este senior editor, specializat pe monden.

Articole similare