Câte clase are de fapt celebra Alexandra Dinu? Fosta jurată de la Românii au talent a vrut mereu să ascundă acest detaliu rușinos

29 sept. 2022
Câte clase are de fapt celebra Alexandra Dinu? Fosta jurată de la Românii au talent a vrut mereu să ascundă acest detaliu rușinos

La 41 de ani, Alexandra Dinu continuă să fie una dintre cele mai frumoase românce, cu succes la nivel internațional. Aceasta s-a căsătorit foarte tânără cu fostul fotbalist, Adrian Mutu, în anul 2001, când nici nu împlinise 22 de ani. Povestea de iubire s-a terminat rapid, în 2003. A rămas cu un fiu și cu multă suferință.

Alexandra Dinu nu s-a mai recăsătorit niciodată, dar în jurul său au fost mai mulți bărbați celebri și bogați. Aceasta a rămas în Italia, acolo unde își urmase soțul și a devenit actriță. A apărut în mai multe filme de succes, iar numele ei a devenit sonor chiar și la Hollywood.

Alexandra Dinu a revenit în prim plan în România anul trecut, când a făcut parte din juriul Românii au talent. Ea l-a înlocuit practic pe Mihai Petre. Doar că prezența ei a fost extrem de fadă. Frumoasă și atât, a fost concluzia producătorilor, conform surselor ShowBlitz.ro.

Ce studii are de fapt Alexandra Dinu?

Din acest motiv, nici nu i s-a mai prelungit contractul. Mihai Bobonete și Dragoș Bucur s-au alăturat Andrei și Andi Moisescu, după ce și Florin Călinescu și-a dat demisia, nefiind de acord cu condițiile impuse de managementul PRO TV.

Puțini știu, dar Alexandra Dinu ascunde un mare secret. Mai exact, aceasta are doar 12 clase. După ce a absolvit liceu Jean Monnet din Capitală, ea nu a mai dat la facultate, deși acesta era planul. S-a orientat spre cariera în televiziune, povești de iubire și studiile le-a lăsat în spate.

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca distinsa actriță să fie doar absolventă de liceu. Însă sunt multe vedete cu același profil. Printre acestea Gina Pistol, despre care se spune că nici BAC-ul nu și l-ar fi luat.