Câte clase are de fapt Dan Negru? Nimeni nu și-ar fi imaginat așa ceva despre el. Unde lucra înainte să ajungă celebru

07 iun. 2022
Câte clase are de fapt Dan Negru? Nimeni nu și-ar fi imaginat așa ceva despre el. Unde lucra înainte să ajungă celebru

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Acesta a reușit să facă istorie la Antena 1, însă puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa acesta înainte să devină celebru.

Nu există persoană în România care să nu știe cine este Dan Negru și cu ce se ocupă acesta. Totuși, există anumite detalii pe care nu toată lumea le știe, precum studiile omului de televiziune și locul de muncă unde a lucrat înainte să devină celebru.

Dan Negru, născut în luna februarie 1971 la Timișoara, a urmat cursurile Liceului Economic din acest oraș, apoi a decis să se înscrie la Facultatea de Drept, însă nu a dat licența. Cunoscutul om de televiziune a urmat mai apoi cursurile Facultății de Jurnalistică, acolo unde și-a luat licența.

Unde a lucrat Dan Negru înainte să fie celebru

Este extrem de cunoscut acum, însă începuturile sale au fost modeste. Înainte de a intra în televiziune, Dan Negru s-a ocupat cu contabilitatea la Spitalul Victor Babeș timp de un an.

În 1991, Dan Negru a început să lucreze la Radio Timișoara, iar trei ani mai târziu a ajuns la TVR. Cunoscutul om de televiziune a lucrat mai bine de 18 ani la Antena 1.

Performanța sa în televiziune a fost răsplătită cu mai multe premii precum Premiul APTR, TvMANIA, VIP, STAR TV, ENDEMOL TV STARS, Single TV host 2 countries și Omul anului în Televiziune Republica Moldova.

De-a lungul timpului, cunoscutul om de televiziune a prezentat mai multe emisiuni printre care Next Start, Te pui cu blondele, Vrei să fii milioanr, Ciao Darwin, Plasa de Stele, Fabrica de Staruri, Academia Vedetelor, Ziua Judecății, Echipa Fantastică și multe altele.