Câte clase are de fapt Giani din Las Fierbinți? Actorul Costi Diță ascunde o dramă imensă. Nu a dorit să se afle

14 ian. 2022
Câte clase are de fapt Giani din Las Fierbinți? Actorul Costi Diță ascunde o dramă imensă. Nu a dorit să se afle

Îl vedem în fiecare zi interpretând rolul lui Giani din serialul ”Las Fierbinți”, însă nu mulți știu ce studii are actorul Costi Diță. De asemenea, cunoscutul actor a vorbit despre drama prin care a trecut.

Costi Diță și-a atras fanii prin talentul de care a dat dovadă interpretându-l pe Giani în serialul ”Las Fierbinți” difizat la Pro TV. Chiar dacă își face mereu fanii să râdă cu aparițiile sale, în timp facultății acestuia i s-a spus că nu este bun pentru comedie. Cu toate acestea, rolul pe care îl joacă de un deceniu, arată exact opusul.

Cunoscutul actor a terminat Facultatea de Teatru din București și a cunoscut celebritatea datorită serialului difuzat de către televiziunea din Pache Protopopescu.

Detalii dureroase din viața lui Costi Diță

În cadrul unei emisiuni, Costi Diță a fost invitat să comenteze stilul vestimentar al actriței Emilia Clarke, cunoscută pentru rolul pe care l-a avut în serialul ”Urzeala Tronurilor”. La momentul respectiv, Costi Diță a povestit câteva detalii dureroase din viața sa – actorul a povestit că atunci câdn era tânăr nu avea bani de haine când mergea la petrecere și că unchiul său îl ajuta cu tot felul de ținute.

”Emilia îmi aduce aminte de mine când mergeam la bairam. Eram puști și nu aveam bani de haine, și atunci mă ajuta unchiul, încropea tot felul de ținute din tot ce avea el. El era deja la nivelul superior, la adulți – băieții serioși care au un job, haine frumoase. Dar eu eram slab și pălug, iar el era solid, trăgea de fiare, îți dai seama nu se potrivea cu nimic. Dar încropeam, ridicam un pic mânecile la cămașă, pantalonii îi suflecam, făceam tot felul de nebunii din astea”, a actorul Costi Diță.