Câte clase are, de fapt, Vica Blochina de la Survivor România 2023. Nimeni nu a stiut adevarul

03 feb. 2023
Câte clase are, de fapt, Vica Blochina de la Survivor România 2023. Nimeni nu a stiut adevarul

Vica Blochina este una dintre Faimoasele de la Survivor România 2023. Vedeta a acceptat în cele din urmă propunerea de la PRO TV și nu s-a gândit prea mult înainte de a pleca în Republica Dominicană.

Dacă cei din echipa Războinicilor au venit la Survivor România pentru notorietate, dar și pentru a-și testa limitele, iată că Vica Blochina a fost mai degrabă atrasă de premiul cel mare, dar și de suma pe care o câștigă pentru fiecare săptămână în care rezistă în competiție.

Să aflăm însă și câteva detalii despre Faimoasa de la Survivor România, dar și despre modul în care a ajuns celebră în România.

În cazul în care nu știați până acum, Vica Blochina nu s-a născut în România ci în orașul Klaipeda din Lituania. Tot acolo, vedeta și-a petrecut o mare parte din viață, iar mai apoi a decis să își urmeze marea pasiune: dansul.

Vica Blochian s-a apucat de balet, și-a părăsit țara natală și a ajuns să fie remarcată în București, grație clubului Melody.

Ce studii are Vica Blochina de la Survivor România

Totuși, vedeta voia să aibă și studii superioare, așa că a avut grijă să întrerupă colaborarea cu cei de la Melody și să meargă la facultate, însă nu în România, ci în Cipru.

Acolo, Vica Blochina a studiat turismul, iar mai apoi, studiile le-a finalizat în România. ”Am renunțat la Melody pentru că am plecat în Cipru, la studii. Am studiat la Cyprus College of Tourism, după care am revenit în România, unde mi-am definitivat studile la Universitatea Bioterra”, a spus Vica Blochina.

Chiar și așa, vedeta spune că nu a uitat de unde a plecat, iar pentru ea, dansul rămâne ceva important. De asemenea, Faimoasa de la Survivor România își amintește cu mare drag de fiecare experiență plăcută de la începutul carierei sale.

”Pentru mine, dansul e o artă, fie că e pe scena Operei, fie că e street dance. Am dansat cu pasiune și mi-a plăcut ceea ce am făcut, iar etapa din viața mea pe scena clubului Melody din București a fost o perioadă frumoasă a tinereții mele.

Am cunoscut multă lume, mulți artiști. Am avut experiențe, unele frumoase, altele triste, dar așa e viața”, a mai spus Vica Blochina.