Câte clase are Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil? Nimeni nu și-ar fi imaginat

28 mai 2022
Câte clase are Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil? Nimeni nu și-ar fi imaginat

Gabriela Prisăcariu a intrat în televiziune în urmă cu mai mult timp, iar acum este împreună cu Dani Oțil. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

Cu toate acestea, nu mulți știu ce studii are cea care l-a făcut tată pe Dani Oțil. Blondina s-a născut în noiembrie 1992 și a decis să urmeze cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Titu Maiorescu din Capitală.

Gabriela Prisăcariu a decis, totuși, să nu urmeze o carieră în domeniul juridic, preferând să își folosească calitățile fizice pentru a-și dezvolta o carieră de model.

În urmă cu aproximativ șase ani, aceasta a participat la emisiunea ”Supermodels by Cătălin Botezatu”, Gabriela Prisăcariu numărându-se printre modelele preferate ale cunoscutului designer. Așa cum era de așteptat, blondina a atras mai multe critici din cauză că aceasta este obsedată de curățenie. Pe acest fond, ea a primit porecla de ”scorpia”.

Gabriela Prisăcariu a participat la o emisiune matrimonială

Ulterior, partenera de viață a lui Dani Oțil a participat la o emisiune matrimoniala, acolo unde dorea să își găsească un partener de viață.

Gabriela Prisăcariu a declarat, la acel moment, că bărbații preferă femeile care sunt proaste.

”Bărbaţii caută, în general, femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea şi nici nu caut. Am fost cu bărbaţi care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt şi frumoasă, şi mai am şi ceva în cap, aşa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta”, declara blondina în cadrul emisiunii.