Câți bani cere Dani Oțil pe garsoniera lui și ce are atât de special. Mihaela Rădulescu a lăsat o vilă de 800.000 de euro pentru a se muta în ea

29 ian. 2022
Câți bani cere Dani Oțil pe garsoniera lui și ce are atât de special. Mihaela Rădulescu a lăsat o vilă de 800.000 de euro pentru a se muta în ea

Dani Oțil a iubit-o mult pe Mihaela Rădulescu. Când aceasta a decis să pună capăt relației, el a fost la un pas de sinucidere și mulți ani a crezut că nu va mai putea iubi vreodată. Acum este însă fericit alături de soția lui, modelul Gabriela Prisăcariu, cu care are și un băiețel, Luca Tiago.

Și pentru că vrea să se despartă definitiv de trecut, Dani Oțil a decis să vândă garsoniera în care a locuit o bună perioadă de timp cu Mihaela Rădulescu. El a plătit imobilul la acea vreme în rate, iar diva de la Monaco a renunțat la confortul oferit de vila de la Snagov, în valoare de 800.000 de euro, unde locuia împreună cu fostul său soț, Elan Schtwarzenberg.

Dani Oțil cere 46.500 de euro pentru garsoniera situată în zona Vitan, la etajul 3 într-un bloc de zece etaje. El spune că locuința este una extrem de specială și poate fi considerată un adevărat loc istoric.

Ce are atât de special garsoniera lui Dani Oțil

„Se vinde celebra garsonieră. Garsoniera e tare pentru că are mobila desenată de mine. În patul ăla am dormit eu și…, a scris istorie această garsonieră. Are pereții încă încărcați”, a spus el pe InstaStory, dublând totul cu o serie de gesturi amuzante.

Dani Oțil a pus un anunț și pe site-urile care se ocupă cu vânzarea de locuințe, semn că își dorește să scape cât mai rapid de ea, dar probabil are nevoie și de bani. El are și un restaurant în zona de nord a Capitalei, de care în prezent se ocupă mai mult soacra lui, pe care se pare că a angajat-o cu carte de muncă acolo.

 „Vă propun spre vânzare o garsonieră cochetă, situată în zona Vitan-Bârzești, într-un imobil din anul 2009. Poziționat în spatele hotelului Rin Grand, blocul în care se află garsonieră este ferit de zgomotul străzii. Garsoniera se vinde complet mobilată și utilată. Aceasta se află la etajul 3 din 10, iar blocul beneficiază de lift și interfon. Unul dintre atuurile proprietății fiind luminozitatea pe care o oferă și poziționarea perfectă, într-o oază de liniște, departe de gălăgie”, se arată în descrierea garsonierei, făcută de matinalul de la Neața, pe un site de anunțuri.