Câți bani face Florin Ristei din muzică. Nimeni nu și-a imaginat așa ceva despre concurentul de la Te cunosc de undeva

14 mai 2022
Câți bani face Florin Ristei din muzică. Nimeni nu și-a imaginat așa ceva despre concurentul de la Te cunosc de undeva

Florin Ristei a devenit cunoscut publicului larg după ce a câștigat emisiunea „X Factor” de la Antena 1. Pe lângă muzică, acesta mai prezintă și diverse emisiuni, însă recent a scos la iveală câți bani face din cariera sa muzicală.

Florin Ristei este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, iar majoritatea oamenilor consideră că acesta face foarte mulți bani din acest domeniu. Pentru a pune capăt acestor speculații, artistul a scos la iveală ce bani câștigă în urma concertelor pe care le are.

De asemenea, Florin Ristei a mai spus că suma pe care o primește trebuie să o împartă cu colegii săi și trebuie să plătească transportul, managerul și altele.

„Lumea nu înțelege procesul. «Cât luați voi acum?», spun 6.000 și mi se răspunde «Mamă, câți bani faci!». Și zic că noi suntem 10. Eu împart banii egal, după ce scot transport, managerul, cheltuielile, chiria, sala, studioul, sculele. Dacă avem noroc, la o cântare 500-600 de euro, iar apoi lumea întreabă «Atât de puțin iei?!”, spune artistul.

Florin Ristei nu negociază

Artistul a mai vorbit despre un aspect important și spune că el nu negociază niciodată suma pe care o primește. Florin Ristei a povestit o întâmplare care s-a petrecut în urmă cu mai mult timp, pe vremea când de abia își începuse cariera muzicală.

„Eu nu negociez niciodată. Dacă îmi zice că atât costă, atât costă! Mergem la o întâlnire, la un restaurant sus, ne pune la masă… el, un om foarte cunoscut și bogat a întrebat ce serviciu oferim, i-am zis că noi cântăm, abia făcusem trupa nouă și ei se așteptau ca eu să cânt de toate. I-am zis că eu cânt doar ce e la modă. Dar prețul… nu mai știu cât luam atunci, vreo 4.000, nu știu. Oricum nu era ceva…”, a mai declarat Florin Ristei.

Artistul a încercat să îi explice persoanei respectivă câte persoane sunt implicate pentru ca un concert să iasă bine, însă a fost nevoit să plece de la locul respectiv din cauza că nu se ajungea la o concluzie care să fie pe placul ambelor părți. Ulterior, soția persoanei respective l-a sunat pe Florin Ristei și și-a cerut scuze, subliniind că banii nu sunt o problemă pentru ei.

„I-am zis că suntem 6 pe scenă, 2 tehnici și un sunetist. «9?! Sunetist nu îți trebuie! Vine la prânz reglează alea și pleacă! Pe scenă 6? Veniți 4!». Eu mă făcusem… I-am zis că își bate joc, că ne-a văzut că suntem mici. I-am zis că în condițiile astea nu putem și am plecat. Apoi ne-a sunat soția lui să își ceară scuze că la ei nu e problemă de bani, fix oamenii care sunt cei mai bogați se zgârcesc cel mai rău, iar până la urmă am cântat acolo”, a adăugat Florin Ristei.