Câți bani încasează Radu Vâlcan de la Antena 1 pentru că prezintă Insula Iubirii. Suma este neașteptată

17 mai 2022
Câți bani încasează Radu Vâlcan de la Antena 1 pentru că prezintă Insula Iubirii. Suma este neașteptată

Radu Vâlcan prezintă emisiunea „Insula Iubirii” încă de la primul sezon, el fiind alături de toți concurenții care doresc să își testeze relațiile. Cu toate acestea, nu mulți sunt cei care știu ce salariu încasează soțul Adelei Popescu de la Antena 1.

Radu Vâlcan pleacă anual, pentru câteva săptămâni, în Thailanda, acolo unde se filmează emisiunea „Insula Iubirii”, difuzată la Antena 1. Pentru aceste filmări, care durează aproximativ o lună, soțul Adelei Popescu primește o frumoasă sumă de bani.

În urmă cu trei ani, au apărut în spațiul public mai multe informații cu privire la salariul pe care Radu Vâlcan îl primește de la Antena 1. La acea vreme se vehicula că prezentatorul primește un salariu de 10.000 de euro pentru fiecare sezon al emisiunii.

Radu Vâlcan este încântat de „Insula Iubirii”

În urmă cu ceva timp, Radu Vâlcan declara că experiența pe care o trăiește în emisiunea de la Antena 1 reprezintă un exercițiu bun pentru a învăța cum să îi asculți pe cei din jurul tău.

De asemenea, soțul Adelei Popescu se arăta încântat de acest proiect, subliniind că experiența concurenților este un bun instrument de analiză asupra vieții de cuplu.

„Din experiența de până acum, cred că Insula Iubirii este un exercițiu bun pentru a învăța să știi să îl asculți pe cel de lângă tine pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă și ca să poți să îi oferi sprijinul pe care îl caută pentru a depăși un impas„, a declarat prezentatorul TV  la un moment dat.