Câți bani primește Raluca Dumitru de la Kanal D pentru prezența la Survivor România? Ce job avea înainte și ce salariu infim primea

10 apr. 2021
Câți bani primește Raluca Dumitru de la Kanal D pentru prezența la Survivor România? Ce job avea înainte și ce salariu infim primea

Raluca Dumitru era până în anul 2018 o prezență constantă la evenimentele mondene. La acel moment ea era cunoscută în showbiz ca fotomodel, dar și vedetă Antena Stars. Aceasta avea o emisiune zilnică, alături de colegul său, Răzvan Botezatu. Cei doi prezentau matinalul, iar ea activa ca asistentă tv.

Pentru că era foarte nemulțumită de salariu, Raluca Dumitru a cerut mai mulți bani. Acest lucru pare să-i fi supărat pe producătorii Antena Stars, care i-au anulat cu totul emisiunea și postul. Atât ei, cât și colegului său. Ulterior niciunul nu a mai prins vreun contract cu vreo altă televiziune.

Ce sumă de bani primește Raluca Dumitru de la Kanal D pentru prezența la Survivor România

Până acum, când cei de la Kanal D i-au propus să intre în competiția Survivor România, în echipa Faimoșilor. Conform voceabanilor.ro, Raluca Dumitru ar urma să încaseze câte 1.000 de euro pentru fiecare săptămână pe care o rezistă în Republica Dominicană. Suma este una destul de mare, dacă o comparăm cu salariul de la Antena Stars.

Aceeași sursă menționează că Raluca Dumitru primea doar 500 de euro pentru emisiunea sa zilnică. Contractele de imagine și prezentările de modă o ajută să se întrețină, dar în prezent și acestea au dispărut, iar fostul fotomdelul are un business online, din care mai face ceva bani.

Raluca Dumitru nu a mai apărut în prim plan din 2018

Provocarea Survivor România o ajută foarte mult pe fosta vedetă Antena Stars, care intrase într-un con de umbră din 2018. Acum aceasta a revenit în atenția mass media și cu siguranță, prezența ei în competiția pe care o urmăresc aproape 2 milioane de români, de joi până duminică, o va ajuta să revină în prim plan și poate să mai aibă acces la noi contracte de imagine.

Raluca Dumitru și alte trei fete au intrat în concursul Survivor România săptămâna aceasta, după eliminarea Anei Porgras, care a venit ca un șoc pentru echipa Faimoșilor. Totuși cele nou intrate se descurcă onorabil pe traseu și momentan colegii lor le susțin și pot ajunge cât mai departe în competiție.