Ce a ajuns să facă Anca Serea pentru bani? Nimeni nu a știut că se ocupă cu așa ceva

13 nov. 2022
Ce a ajuns să facă Anca Serea pentru bani? Nimeni nu a știut că se ocupă cu așa ceva

Anca Serea a renunțat la televiziune, iar mulți credeau că vedeta și-a dedicat timpul creșterii copiilor săi. Se pare însă că soția lui Adi Sînă face mult mai multe de atât.

Adi Sînă dezvăluit recent că el și soția sa au pus bazele unei afaceri cu produse cosmetice 100% organice. Asta se întâmpla acum trei ani, iar acum, business-ul lor a prins culoare.

Cei doi și-au dorit să aducă în fața publicului larg produse de bună calitate, iar mai apoi s-au gândit și la profit. Oricum ar fi, se pare că cei doi soți au încredere cât cuprinde în afacerea lor.

Adi Sînă și Anca Serea colaborează cu un producător italian, care are cultură de Aloe Vera organică și de măslini, iar produsele lor sunt pentru orice tip de ten.

Ce au ajuns să facă Anca Serea și Adi Sînă pentru bani

De asemenea, constant, cei doi au grijă să lanseze mai multe colecții, pentru ca fiecare client să aibă de unde să aleagă.

”E un produs care a căpătat destul de multă popularitate și chiar putem spune că este un produs-cheie în catalogul nostru. Între timp, am dezvoltat și alte produse. Spre exemplu, am lansat colecția «Serea organic». (…) Am făcut această colecție cu un producător italian care are cultură de aloe vera organică și de măslini. Avem niște produse senzaționale.

Au certificări organice, ceea ce este un lucru foarte important. Am făcut două produse în colecția „Serea organic”. Un ser cu hialuronic și o cremă hidratantă cu aloe vera organică și cu măslini, cu hialuronic, cu moleculă mică. Foarte multe lucruri și foarte bune produse anti-aging, de hidratare, care pot fi folosite și de un ten sensibil, chiar și un ten cu probleme”, a declarat Adrian Sînă, pentru ego.ro.

Anca Serea este cea care testează produsele înainte ca acestea să fie lansate, iar la fel ca soțul ei și vedeta are încredere în afacerea ei.

Să nu uităm că Anca Serea mai câștigă și sume impresionante din contractele de imagine pe care le are, iar odată cu noua afacere, cel mai probabil veniturile celor doi soți au crescut semnificativ.