Ce a ajuns să facă Anca Serea pentru bani? Nimeni nu ar fi crezut-o în stare de așa ceva. Dezvăluiri incendiare

30 ian. 2023
Ce a ajuns să facă Anca Serea pentru bani? Nimeni nu ar fi crezut-o în stare de așa ceva. Dezvăluiri incendiare

Deja mamă a șase copii la doar 41 de ani, Anca Serea continuă să arate superb și profită din plin de asta. Numeroasele nașteri dublate de epuizarea din carieră i-au adus probleme de sănătate și cu toate că soțul său, Adi Sînă spune că și-ar mai dori copii, este greu de crezut că ea ar mai face față.

Anca Serea a fost nevoită să renunțe și la contractul cu Prima TV, unde era prezentatoare și a ales să-și deschidă propriul business online, dar și să se promoveze ca influencer. Spre deosebire de alte vedete, prețul ei nu este atât de piperat.

Sursele ShowBlitz.ro au dezvăluit că pentru a fi prezentă la un eveniment de lansare a unui produs și a posta ulterior pe Instagram, ea ar cere în jur de 1100-1500 de euro, spre deosebire de Adelina Pestruțu care ajunge la aproximativ 5.000 de euro pentru același serviciu.

Anca Serea, probleme cu banii?

Anca Serea încearcă din răsputeri să facă bani din business-ul său, dar nu prea reușește. Împreună cu soțul său, Adi Sână și-au deschis un magazin online bioas și vând produse precum creme sau vopseluri de păr considerate bio.

Fanii acuză, însă că cei doi practică prețuri mai mari pe site-ul respectiv decât pe eMAG sau alt agregator similar.

„Este foarte buna vopseaua, dar nu inteleg de ce pretul este mai mare pe site-ul Bioas decat la pe alte site-uri(emag,dr green,etc..).Nu ar trebui sa fie mai ieftina totusi?”, i-a scris o fană, dar Anca Serea nu a răspuns.

În prezent, aceasta nu mai este angrenată în niciun proiect mare și face eforturi să-și pornească afacerea, care nu i-a adus prea multe satisfacții până acum. Dar un motiv ar putea fi și cel de mai sus, strategia de preț.

Tags: