Ce a ajuns să facă astăzi pentru bani Iuliana Luciu, la 35 de ani? Sora celebrei Nicoleta Luciu a recunoscut totul

01 iul. 2022
Ce a ajuns să facă astăzi pentru bani Iuliana Luciu, la 35 de ani? Sora celebrei Nicoleta Luciu a recunoscut totul

Iuliana Luciu a scos la iveală mai multe detalii cu privire la viața sa personală, însă nu a lăsat de-o parte nici viața profesională. Astfel, sora Nicoletei Luciu a spus cu ce se ocupă în prezent.

Invitată într-o emisiune la Antena Stars, Iuliana Luciu a precizat că are un program extrem de încărcat din cauza filmărilor la „Prețul cel bun”. Sora Nicoletei Luciu spune că ajunge la filmări în jurul orei 10:30 și pleacă de acolo în jurul orei 12:30.

„Nu prea am timp pentru viața personală, că filmez foarte mult. Adică, ajung la filmări undeva la ora 10:30 și plec undeva pe la 12:30 noaptea.

Am timp să dorm și cam atât…Și să mă mai distrez și eu din când în când, că sunt tânără”, a spus Iuliana Luciu.

Iuliana Luciu nu are timp pentru viața personală

Iuliana Luciu a mai povestit că nu are timp pentru viața personală și că nu est într-o relație la momentul actual. De asemenea, ea a mai povestit că o mai abordează bărbați și că poartă conversații cu ei, dar doar până la un anumit punct.

Aceasta a mai spus că este foarte pretențioasă când vine vorba de bărbatul de lângă ea, dar nu căuta un anumit lucru la un posibil partener.

„Vin, vorbesc cu mine. Eu vorbesc cu ei și cam atât. Sunt sociabilă până la un punct, dacă se sare calul, atunci pun stop.(…) Sunt foarte pretențioasă, dar nu pot să spun că eu caut ceva la un bărbat”, mai spune sora Nicoletei Luciu.