Ce a ajuns să facă Mircea Solcanu după ce a fost dat afară din trustul PRO TV! Motivul foarte trist pentru care primește pensie la doar 45 de ani

16 ian. 2022
Ce a ajuns să facă Mircea Solcanu după ce a fost dat afară din trustul PRO TV! Motivul foarte trist pentru care primește pensie la doar 45 de ani

Mircea Solcanu obișnuia să îi amuze pe telespectatori în perioada în care lucra la Pro TV, însă destinul nu a fost deloc blând cu el. Fosta vedetă Pro a vorbit despre ceea ce face acum, la câțiva ani de la operația pe creier.

Mircea Solcanu a fost dat afară e la Pro TV în urmă cu câțiva ani, iar acesta nu a mai reușit să se implice în niciun proiect major. După operația pe creier, acesta a trebuit să se pensioneze pe caz de boală, iar acum trăiește din banii de pensie.

Având în vedere că cei cu pensii mici au primit în această lună mai mulți bani, Mircea Solcanu a fost unul dintre cei care s-au bucurat de promisiunile făcute de Marius Budăi.

”Ieri am primit banii. O să păstrez talonul. Pentru cei cu pensiile mici, este un mare ajutor. Din păcate, e doar pentru luna ianuarie suma asta. Păi, făceam petrecere, dacă rămânea așa tot anul. După 3 ani în care nu am luat bursă, ci pensie, acum pensia mea a „bătut” luna asta bursele pe care le iau colegii mei de facultate, la Actorie. Eu am o pensie de 760 de lei, acum am luat 2.000 de lei. Dacă rămânea așa, de 2.000 de lei, eram „like a boss”. Dar, de la 760 de lei, când primesc de obicei, la 2.000 de lei, cât am primit ieri, e un șoc pentru oricine”, declara Mircea Solcanu pentru impact.ro.

Ce face acum Mircea Solcanu

El a mai povestit că acum se simte bine și că doar și-a pierdut auzul al o ureche, în timp ce cu cealaltă aude doar 70%.

Mircea Solcanu a precizat că de abia așteaptă să termine facultatea pentru a vedea ce mai are să-i ofere viața.

”Potrivit statisticilor, trebuia să se termine și efectul operației, ea îmi asigura un număr limitat de ani până la o recidivă sau necesitatea unei alte operații. A trecut termenul, nu am nicio problemă, în afară de pierderea auzului total la o ureche și 70% la cealaltă, adică sunt aproape surd. De șapte ani, verile mi le petrec pe plajă, cu beri și oameni buni, deci nicio opreliște.

Trăiesc din pensia de handicap și sunt aproape surd. Sunt în anul 2. Sincer, abia aștept să termin facultatea. Nu neapărat ca să joc pe scenă sau în filme, ci doar ca să văd ce alte surprize mai are viața pentru mine. Facultatea asta a fost și un fel de penitență, în care am învățat nespus de multe lucruri”, a mai declarat el pentru sursa anterior citată.