Ce a ajuns să facă Monica Gabor pentru bani în SUA? Mr. Pink vrea să o umilească la maxim, iar ea nu poate refuza. Greu de imaginat așa ceva

26 nov. 2022
Ce a ajuns să facă Monica Gabor pentru bani în SUA? Mr. Pink vrea să o umilească la maxim, iar ea nu poate refuza. Greu de imaginat așa ceva
Sursa foto: Instagram

Monica Gabor are un loc de muncă surprinzător în Statele Unite ale Americii. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu nu a renunțat la muncă și preferă să strângă bani alături de familia sa.

Irinel Columbeanu a vorbit despre fosta lui soție, Monica Gabor, cea cu care are și o fetiță. Fostul om de afaceri a scos la iveală cu ce se ocupă fosta lui soție de când s-a mutat în Statele Unite ale Americii.

Declarațiile fostului om de afaceri despre Monica Gabor sunt surprinzătoare, deoarece nimeni nu se aștepta să o vadă pe aceasta într-o astfel de ipostază, mai ales că atunci când forma un cuplu cu Irinel Columbeanu, acesteia nu i-a lipsit absolut nimic.

Ce face Monica Gabor pentru bani în SUA?

Fostul partener de viață al celebrei Monica Gabor a declarat la un moment dat că aceasta este profesoară suplinitoare cu acte în regulă. El a clarificat că ea a fost cea care a învățat limba engleză, nu așa cum s-a scris că tatăl lui a făcut acest lucru.

„Este profesoară suplinitoare, cu acte în regulă. (…) Ea a învățat (limba engleză – n.r.), nu tatăl meu, așa cum s-a scris… Nu îmi place treaba asta, că el i-a pus cartea în mână. Era o fată deja foarte educată. Este foarte frumos.

Îmi place că muncește. A învățat-o și pe Irina în același spirit. Am vorbit cu fata și îmi spunea că de Ziua Recunoștinței au mâncat rață. Și trebuia să dea 100 de dolari, dar au dat 20, pentru că au cumpărat-o nejumulită. Avea penele pe ea și era mai ieftină. Mi-a zis: „Am venit acasă și am jumulit-o eu”. Sunt bucuros”, spune Irinel Columbeanu.