Ce a ajuns să facă pentru bani fiica lui Liviu Vârciu? Carmina are doar 20 de ani, dar nu-i este rușine de job-ul ei

24 nov. 2022
Ce a ajuns să facă pentru bani fiica lui Liviu Vârciu? Carmina are doar 20 de ani, dar nu-i este rușine de job-ul ei
Sursa foto: Instagram

Fiica lui Liviu Vârciu din prima căsătorie încearcă din răsputeri să ajungă independentă din punct de vedere material. Carmina, căci așa o cheamă, a oferit recent un interviu în care a spus că încă depinde de banii părinților, chiar dacă are deja un loc de muncă.

Fiica lui Liviu Vârciu s-a mutat singură în propriul apartament din București, însă a cheltuit o grămadă de bani pe amenajarea apartamentului. Carmina a recunoscut într-un interviu oferit pentru fanatik.ro că a avut nevoie de ajutor financiar din partea părinților, cu toate că face bani din mediul online.

Ea a mai spus că, pe lângă mediul online, lucrează și la Anna Roman Brand, atelierul Annei Roman.

”A fost un pic dificil la început, că nu mai era nimeni, eram singură. În ceea ce privește bănuții, mai am și ajutorul lor momentan, deși din toate puterile și răsputerile mele vreau să închei capitolul ăsta. De când am venit la București și tata m-a ajutat, dar și mama foarte mult. Dar, îmi mai câștig și banii mei. Încet, încet, sper să fiu cât mai repede pe piciorele mele.

Banii vin de pe partea de online, pentru că pe asta m-am axat în ultimul timp și lucrez în același timp la Anna Roman Brand, la atelierul Annei Roman. Sunt un ajutor pentru ea acolo la birou, mă mai ocup de pagina de Instagram. Mă implic în toate necesitățile pe care le are.

Parțial poate că prin intermediul Andei am ajuns să merg la Anna Roman. Mi-e tata mi-a recomandat-o pentru că probabil știa de la Anda că are nevoie de o fată ca ajutor acolo. Eu oricum o știam pe Anna de foarte mult timp”, spune fiica lui Liviu Vârciu.

Câți bani cheltuie fiica lui Liviu Vârciu

Majoritatea se întreabă câți bani cheltuie Carmina lunar. Ea a precizat că de la venirea în București nu a mai avut o limită în ceea ce privește cheltuielile, însă spune că nu a dat banii pe haine sau bijuterii, ci pe lucruri pe care le va folosi pentru decorarea apartamentului.

”De când am venit la București nu mai am o medie cu cât cheltui. Încerc să nu întrec calul, dar Carmina nu a avut limită de când s-a mutat. Încerc să nu mai fiu atât de cheltuitoare. Problema mea era că nu dădeam bani pe haine sau bijuterii, erau chestii de casă, cutii.

Spray-uri de casă, 80 dacă se poate, nu știu, orice chestie de casă decorativă. Am avut discuții despre bani pentru că mi se pare normal, dar am fost tot timpul înțelegătoare. N-am putut să fac mofturi având în vedere ce viață mi-a oferit mama și tata”, mai spune aceasta.