Ce diferență de vârstă există între Corina Bilcon și Anamaria Prodan! Iubita lui Reghe este mult mai tânără decât soția

11 oct. 2021
Ce diferență de vârstă există între Corina Bilcon și Anamaria Prodan! Iubita lui Reghe este mult mai tânără decât soția

Anamaria Prodan și Corina Bilcon au devenit peste noapte rivale. Ambele iubesc același bărbat, pe Laurențiu Reghecamf, care însă a decis să divorțeze de soția lui, cu care are și un fiu în vârstă de 12 ani. Totul pentru cea care i-a furat inima definitiv.

Corina Bilcon, pe numele real Corina Caciuc este o tânără extrem de frumoasă care a câștigat în trecut un concurs de hostess. Ea era cunsocută pe piața mondenă ca o renumită escortă de lux, fiind foarte apreciată pentru modul în care arată.

Frumusețea, dar și tinerețea ei l-au vrăjit și pe Laurențiu Reghecamf, cu care urmează să aibă o fetiță peste șase luni. Cei doi îndrăgostiți au pus deja la punct și detaliile de nuntă, așa că lucrurile sunt cât se poate de serioase.

Ce diferență de vârstă există între Corina Bilcon și Anamaria Prodan

Corina Bilcon este născută la Deva și are 29 de ani. Anamaria Prodan, în schimb este cu 20 de ani mai în vârstă. Ea împlinește pe 17 decembrie 49 de ani, însă arată superb și în mod cert a gustat din elixirul tinereții veșnice.

Diferența de vârstă dintre cele două și-a spus cuvântul în cele din urmă. Laurențiu Reghecamf are 46 de ani și se află la a treia căsnicie. Încă nu a divorțat de Anamaria Prodan, însă lucrurile sunt clare deja. El deja visează la o viață plină de fericire alături de noua lui iubită, Corina Bilcon, pe care o ține numai în lux.

Cei doi și-au asumat deja public că formează un cuplu. Ei au fost fotografiați în vară, în vacanță în Grecia, alături de mai mulți prieteni. La acel moment, aceștia nu au dorit să vorbească despre relația lor, dar între timp lucrurile au devenit clare.