Ce diferență de vârstă și înălțime există între Florin Ristei și frumoasa lui logodnică, Naomi Hedman? La televizor lucrurile se văd diferit

09 oct. 2021
Ce diferență de vârstă și înălțime există între Florin Ristei și frumoasa lui logodnică, Naomi Hedman? La televizor lucrurile se văd diferit

Naomi Hedman a fost concurentă la X-Factor România. Florin Ristei a plăcut-o din prima clipă, dar a dorit ca mai întâi aceasta să iasă din concurs pentru a încerca să o cucerească.

Lucrurile au evoluat rapid și imprevizibil între cei doi. Puțini au fost cei care au dat șanse relației lor, dar iată că acum nu numai că formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, dar s-au și căsătorit.

Naomi Hedman este top model britanic, care are înălțimea de 1,73. Datorită iubitului său petrece mult timp în România. Pe 23 martie 2021, ea a împlinit 28 de ani, prilej cu care Florin Ristei, care are 34 de ani și 1,78 înălțime, i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Așadar diferența de vârstă dintre cei doi este de șase ani.

”La mulți ani unuia dintre cei mai frumoși oameni pe care i-am întâlnit vreodată! Te iubesc!”, a scris Florin Ristei în dreptul ipostazei superbe alături de frumoasa Naomi Hedman.

De cât timp formează un cuplu Florin Ristei și Naomi Hedman

Cei doi au recunoscut că formează un cuplu în luna octombrie a anului 2020 și cu toate că negau că s-ar fi logodit sau că el i-ar fi dat ei vreun inel, în cele din urmă juratul X-Factor a spus adevăul într-un podcast, la care a fost invitat.

„M-am și logodit. N-am zis-o nimănui. Sunt logodit de pe data de 30 decembrie a anului trecut.”, a declarat Florin Ristei recent în podcastul HappyFish Tv.

După ce s-a aflat despre relația lor, au apărut multe comentarii răutăcioase. Mulți au spus că cei doi nu se potrivesc și că această poveste de iubire nu are nicio șansă, dat iată că rezistă deja foarte bine.

„Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. (râde) Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori.”, a spus Florin Ristei.