Ce diferență imensă de vârstă este între Oana Zăvoranu și soțul său, Alex Ashraf. Nimeni nu și-a imaginat că el este atât de tânăr

01 nov. 2021
Ce diferență imensă de vârstă este între Oana Zăvoranu și soțul său, Alex Ashraf. Nimeni nu și-a imaginat că el este atât de tânăr
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în anul 2016. Cei doi s-au cunoscut când ambii erau implicați în alte relații, dar într-un final au ales să formeze un cuplu și chiar să meargă în fața altarului. Din acel moment, sunt practic nedespărțiți și fac totul împreună. Querida și-a arătat iubirea pentru el în nenumărate rânduri.

Oana Zăvoranu a frânt multe inimi de-a lungul timpului. Cove i-a fost iubit și conform propriilor mărturisiri și Mircea Badea era foarte îndrăgostit de ea. Într-un final ea a ales să se căsătorească cu Pepe, cu care a avut un mariaj de șapte ani.

Divorțul a fost unul plin de acuzații de ambele părți și s-a transformat într-un scandal imens. Ulterior, ambii și-au refăcut viața. Pepe a divorțat recent de Raluca Pastramă, cu care are două fetițe, iar Oana își continuă poveste de iubire cu Alex Ashraf.

Soțul său este de origine palestiniană și se ocupă de toate business-urile vedetei. Acesta a devenit practic un om bogat peste noapte datorită soției sale, dar s-a implicat foarte mult în dezvoltarea afacerilor ei.

Ce diferență de vârstă există între Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

Oana Zăvoranu are 48 de ani, dar nu-și arată deloc vârsta. Probabil nimeni nu și-ar fi imaginat că soțul ei este mai tânăr cu 14 ani. Alex Ashraf a împlinit zilele acestea 34 de ani, prilej cu care partenera sa de viață i-a dedicat un mesaj de iubire.

„La Multi Ani iubitul meu ❤️
Iti doresc tot binele din lume, sanatate si fericire infinita alaturi de noi, mica ta familie care te iubeste si te pretuieste enorm❤️🙏
Sa iti( ne)dea Dumnezeu putere de a realiza numai lucruri unice si marete asa cum meriti pe deplin

Nimic nu ajuta mai mult un om decat DEAGOSTEA ADEVARATA…si tu ai parte de ea din plin alaturi de noi
Te iubesc Puiul meu, Esti sufletul meu🐣🐣🐣 esti Pufarina mea si ‘tata’ pentru atatia copii blanosi
Te iubim❤️❤️❤️”, a fost mesajul Oanei Zăvoranu pentru soțul ei, Alex Ashraf