Ce diferență imensă de vârstă este între Sorana Cîrstea și iubitul său, Ion Ion Țiriac. De cât timp durează de fapt relația secretă dintre cei doi

01 oct. 2021
Ce diferență imensă de vârstă este între Sorana Cîrstea și iubitul său, Ion Ion Țiriac. De cât timp durează de fapt relația secretă dintre cei doi
Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac formează un cuplu de mai mulți ani. Cei doi s-au îndrăgostit unul de celălalt, când era implicați în alte relații. El era căsătorit, iar ea trăia o poveste de iubire cu un tensimen de top din circuitul WTA.

În urmă cu aproximativ doi ani, amândoi au căzut de comun acord că este timpul să-și oficializeze relația și să nu se mai ascundă. Ion Ion Țiriac a divorțat de mama copiilor săi, Ileana Lazariuc, dar i-a impus Soranei Cîrstea să nu vorbească nimic public despre ce se întâmplă între cei doi.

Și așa a și fost, dar în ultima perioadă, cei doi au renunțat la secrete. Iar Ion Ion Țiriac, fiul miliardarului Ion Țiriac, chiar a postat mesaje de încurajare pe pagina de Instagram a Soranei Cîrstea.

Ce diferență de vârstă este între Sorana Cîrstea și Ion Ion Țiriac

Deși nu pare, între cei doi este o foarte mare diferență de vârstă. Sportiva are 31 de ani, în timp ce iubitul ei are deja 45. Mai multe surse din anturajul lor au dezvăluit pentru presă că deja s-ar fi logodit și că Sorana ar fi primit un frumos inel extrem de scump, pe care evită să-l afișeze, însă prea mult pentru a nu deveni subiect de presă.

Pe 15 septembrie, Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc, după doi ani de relație. Și între cei doi este o diferență de vârstă de 13 ani, iar el a mai fost căsătorit de două ori. Așa că cele două tenismene, chiar dacă sunt rivale și nu s-au înțeles niciodată, au mai multe în comun decât s-ar crede.

Pe ce loc se află Sorana Cîrstea în clasamentul WTA

Simona Halep ocupă în prezent locul 15 WTA, după ce a fost mult timp accidentată, în timp ce Sorana Cîrstea se află pe 39, după o evoluție bună pe zgură, în acest an.

Simona Halep a anunțat și că va participa la Transylvania Open, turneu WTA 250, desfășurat la Cluj, unde a anunțat și Emma Răducanu, noua senzație din tenis, că va lua startul.