Ce diferență imensă de vârstă este între Tudor Chirilă și actuala lui iubită? Cu ce se ocupă superba tânără. Are mare succes

18 nov. 2022
Ce diferență imensă de vârstă este între Tudor Chirilă și actuala lui iubită? Cu ce se ocupă superba tânără. Are mare succes

După relația cu Andreea Raicu, catalogată de aceasta drept una toxică, Tudor Chirilă și-a găsit liniștea în brațele unei frumoase bistrițence, absolventă a Școlii Naționale de Științe Politice, pe nume Iulia Mîzgan. Povestea lor de iubire a fost mereu una foarte discretă, iar artistul a încercat tot timpul să-și țină partenera departe de lumina reflectoarelor.

Tudor Chirilă a întâlnit-o pe Iulia acum mai bine de zece ani și de atunci cei doi sunt nedespărțiți. Nu sunt oficial soț și soție, dar formează o familia sudată. Au împreună și doi copii. Primul a venit pe lume în anul 2014 și i-a unit pentru totdeauna.

Ce diferență imensă de vârstă este între Tudor Chirilă și Iulia Mîzgan

Tudor Chirilă a împlinit pe 28 mai 48 de ani. Diferența de vârstă față de iubita lui este una imensă, dar nu s-a simțit în viața de cuplu. Iulia Mîzgan are doar 38 de ani, dar se simte o femeie împlinită și fericită.

Tudor Chirilă și iubita lui, Iulia Mîzgan

Ea a activat mereu în domeniul marketing-ului, iar în pandemia și-a deschis propriul magazin online de jucării. Primul an a fost greu, însă următorul a înregistrat o creșteste de peste 1000%, iar acum pare o afacere stabilă.

Tudor Chirilă a vorbit rar despre iubita lui, însă de fiecare dată a făcut-o în termeni elogioși, semn că o iubește foarte mult și nu-și mai poate imagina viața fără ea alături.

„Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”, spunea juratul de la Vocea României despre Iulia Mîzgan.