Ce diferență imensă de vârstă există între Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express? Nimeni nu și-a imaginat că ea este atât de tânără

17 nov. 2021
Ce diferență imensă de vârstă există între Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express? Nimeni nu și-a imaginat că ea este atât de tânără
Eliza și Cosmin Natanticu la Asia Express

Sezonul 4 al Asia Express se apropie de final. În concurs au mai rămas doar patru echipe, cele mai competitive, iar printre acestea se numără și soții Natanticu, Eliza și Cosmin. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 11 ani, dar sunt căsătoriți doar de aproximativ trei ani.

Cosmin Natanticu este un nume cunoscut în showbiz. El este considerat unul dintre cei mai buni actori de comedie și a avut contracte importante cu PRO TV. El a participat și la reality show-ul Ferma Vedetelor în trecut, dar nu a reușit să câștige.

De cealaltă parte, Eliza Natanticu, Lizy cum o alintă ceilalți, a participat la X-Factor în anul 2016, sperând că va reuși să se lanseze în muzică. Deși a scos mai multe clipuri, din păcate nu s-a bucurat de succesul așteptat. Ea este, însă și actriță și a jucat în multe piese la Teatrul Odeon. Și părinții ei sunt tot actori, așa că talentul l-a moștenit din familie.

Ce diferență de vârstă există între Eliza și Cosmin Natanticu

Participarea la Asia Express a reprezentat pentru soții Natanticu o nouă rampă de lansare. Au arătat o altă față a lor, iar acum încearcă să construiască proiecte noi, pornind de la plusul de notorietate câștigat.

Eliza și Cosmin Natanticu formează un cuplu din anul 2009, de când ea avea doar 20 de ani, iar el 29. Așadar, deși nu s-ar spune între cei doi soți există o diferență de vârstă de 9 ani. În prezent, ea are 32 de ani, iar el 41.

„Aș participa în fiecare an la Asia Express. Mi-a plăcut foarte mult ideea jocului. Prima zi mi s-a părut mai grea, însă m-am obișnuit. Provocările nu te lăsau să te gândești la nimic altceva. Trăiam fiecare moment din plin. Sigur, acum vorbesc la rece, dar probabil că atunci nu vedeam lucrurile așa”, a spus Eliza Natanticu pentru catine.ro