Ce diferență mare de vârstă există între Irina Fodor și Răzvan Fodor. El s-a iubit mai întâi cu celebra Catrinel Menghia

10 oct. 2021
Ce diferență mare de vârstă există între Irina Fodor și Răzvan Fodor. El s-a iubit mai întâi cu celebra Catrinel Menghia
Răzvan și Irina Fodor s-au căsătorit în 2010. Sursa foto: Instagram

Irina Fodor și soțul ei, Răzvan Fodor, sunt căsătoriți de peste 10 ani, după ce înainte au avut o relație de 3 ani. Totul a început pe când Irina Fodor era încă studentă la Facultatea de Jurnalism și făcea hosting și figurație specială în Buftea. Aici a fost și locul unde artistul a remarcat-o și a început povestea lor de dragoste.

În timp ce prezentatoarea TV are 33 de ani, Răzvan Fodor are 46 de ani, deci între ei este o diferență de 13 ani. Însă acest aspect nu i-a împiedicat în vreun fel. De altfel, cei doi au avut parte de o cununie civilă total atipică. În timp ce Irina a optat pentru o rochie de vară lejeră, Răzvan a venit la cununie îmbrăcat în bermude și o cămașă.

„Eu am ales să mă căsătoresc îmbrăcat cât mai lejer, în bermude și cămașa, Irina s-a gândit ceva mai mult dar a făcut alegerea cea mai bună. A fost cea mai frumoasă femeie care se afla acolo, la starea civilă, în rochița ei pastelata și diafană”, spunea Răzvan la acea vreme.

La începutul anilor 2000, pe când Răzvan Fodor era solistul trupei Krypton, el și Catrinel Menghia au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul autohton. Cei doi s-au despărțit însă după doi ani și jumătate, de comun acord, după ce Catrinel Menghia a dorit să-și dezvolte cariera departe de România.

Probleme după naștere

Răzvan și Irina Fodor au și o fiică, pe Diana, care a apărut pe lume pe când Irina avea 22 de ani. După naștere însă, prezentatoarea TV s-a confruntat cu anumite probleme, după cum recunoaște chiar ea într-o postare pe blogul ei.

„Pierderile de memorie au început odată cu sarcina și de atunci nu am recuperat ce am pierdut. (…) Păi ferească Dumnezeu să ascund eu ceva. Într-o vară, am ascuns prin casă o cutie cu jeleuri. Le feream de asta mică, le primise cadou și nu voiam să le pape pe toate odată. Le-am mai găsit de Crăciun. Toată familia s-a bucurat. Al meu, săracul, și-a luat nevastă mai tânără că s-a gândit ca măcar unul dintre noi să își aducă aminte când trebuie să ne luăm pastilele. Țeapă! Cel mai mișto mi se rupe filmul când spui cuvintele magice: «Te rog să nu uiți să …»”, spunea Irina Fodor în postarea respectivă.

A înlocuit-o pe Gina Pistol la „Asia Express”

În prezent, Irina Fodor este noua prezentatoare de la „Asia Express”, după ce a înlocuit-o pe Gina Pistol, care a devenit mămică și a fost nevoită să se retragă. De asemenea, ea a înlocuit-o pe Gina și în cadrul show-ului culinar „Chefi la cuțite”.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după „Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect”, a mărturisit Irina Fodor pentru a1.ro.