Ce funcție înaltă ar deține Corina Bilcon Caciuc, iubita lui Reghe? Ce studii înalte a trecut aceasta în CV-ul de angajare

16 oct. 2021
Ce funcție înaltă ar deține Corina Bilcon Caciuc, iubita lui Reghe? Ce studii înalte a trecut aceasta în CV-ul de angajare
Corina Caciuc Bilcon și Laurențiu Reghecamf Foto: FANATIK.RO

Laurențiu Reghecamf și noua lui iubită, Corina Bilcon, pe numele său real Corina Caciuc nu se mai ascund. Cei doi și-au asumat oficial relația și au umplut presa de fotografii cu ei doi fericiți împreună. De cealaltă parte, Anamaria Prodan traversează clipe grele.

Acesta a postat pe Instagram mai multe fotografii prin care încearcă să arate că amanta soțului său este o femeie de moravuri ușoare. Și când nimeni nu se aștepta a venit și replica fermă a Corinei Bilcon. Desigur, nu direct, ci tot prin intermediul mass mediei.

După ce impresara a arătat mai multe mesaje pe care le-a primit pe Instagram în care se arătă că iubita lui Reghe ar fi fost escortă de lux, care avea un tarif cuprins între 200 și 800 de euro, au apărut informații despre CV-ul Corinei.

Ce funcție înaltă deține Corina Caciuc Bilcon și ce studii are aceasta

Jurnaliștii de la CanCan.ro susțin că aceasta ocupă funcția de director al unei companii importante care se ocupă de afaceri pe filiera China – România. În plus, tânăra în vârstă de 29 de ani ar deține și un salon de înfrumusețare, care îi aduce sume consistente în conturi.

De altfel, ea a fost fotografiată de paparzzii în timp ce mergea să-și cumpere o cafea și era îmbrăcată numai cu branduri scumpe, ținuta ei valorând mii de euro.

Potrivit CV-ului său, Corina Caciuc Bilcon are chiar și studii superioare și încă unele prestigioase. Ea ar fi început Facultatea în Dubai, locul unde l-a cunoscut și pe Reghe, iar ulterior s-a transferat în România, unde a și finalizat-o.

În plus, are la activ și un master, în domeniul afacerilor, de această dată la Cambridge, Marea Britanie.

După ce mass media a fost invadată cu informații și fotografii cu Laurențiue Reghecamf și Corina Bilcon, Anamaria Prodan a anunțat pe Instagram că va comunica luni ce decizie a luat împreună cu familia ei, în legătură cu toată această situație.