Ce i-a făcut Andreea Bălan soției lui Keo ca să se răzbune pentru că a fost părăsită. Misty a povestit la ce chinuri a fost supusă

08 oct. 2021
Ce i-a făcut Andreea Bălan soției lui Keo ca să se răzbune pentru că a fost părăsită. Misty a povestit la ce chinuri a fost supusă
Andreea Bălan, Keo și Misty

Înainte să se căsătorească cu George Burcea, Andreea Bălan a avut o relație lungă cu Keo. Cei doi chiar locuiau împreună și toată lumea credea că se vor căsători. Ea l-a ajutat mult și în carieră, promovându-l intens peste tot.

La un moment dat, însă Keo s-a plictisit de Andreea Bălan și a început o poveste de iubire, în secret, cu Misty. Chiar dacă artista a fost dispusă să-l ierte, pentru că a înșelat-o,  în cele din urmă el nu a mai renunțat la cea care-i fusese amantă.

Astfel Keo s-a despărțit definitv de Andreea Bălan, iar Misty, Alexandra Pavel, pe numele ei real, a devenit mai întâi iubita lui, iar apoi soție și mama copilului său. Cei doi sunt împreună de mai bine de șapte ani și se iubesc în continuare foarte mult, chiar dacă debutul relației a fost unul foarte delicat.

Ce i-a făcut Andreea Bălan lui Misty

Misty a povestit că a trăit un adevărat calvar atunci când Keo a părăsit-o pe Andreea Bălan pentru ea. Aceasta era tocată zilnic de tabloide și pusă într-o lumină negativă. Într-un interviu pentru SPECATCOLA, ea a dezvăluit că în spatele linșajului mediatic la care a fost supusă s-a aflat chiar fosta iubită a soțului său.

Andreea Bălan nu a primit bine nici divorțul de George Burcea și la fel, s-a spus că ar fi intervenit ca acesta să nu mai primească niciun contract pe nicăieri. Doar că acesta a cunoscut-o pe Viviana Sposub, după ce PRO TV i-a făcut oferta să facă parte din reality show-ul Ferma, iar din acel moment, lucrurile au început să-i meargă bine în carieră.

Dezvăluirile soției lui Keo

„Cu siguranță, cel mai penibil moment din viață mea a fost acea perioadă când eram pe prima pagina a tuturor tabloidelor cu titluri și articole mincinoase, despre mine. Și e prima oară când spun asta. Și observam că oamenii își dădeau coate când mă vedeau și aveam senzația că mă analizau sau comentau urât.

Mă simțeam penibil și îmi amintesc că nu voiam să fiu recunoscută pe stradă, dar în același timp oricât de nedreaptă simțeam că ar fi acea situație, realizam că nu era “o horă” în care mi-aș fi dorit să intru și din care probabil nu aș fi ieșit întreagă psihic, daca aș fi stat să încerc să îmi fac dreptate, să stau să dezmint sau să despic firul în patru despre absolut toate porcăriile și răzbunările scrise despre mine!
Ulterior, mi-am dat seama că erau comandate efectiv cu intenția de a mă destabiliza pe mine, relația, m-am prins și eu cum funcționează și până și cine sunt “minunatele “surse apropiate.

Îmi formasem niste complexe dar erau doar în mintea mea și am reușit să scap rapid de ele, pentru că mulți dintre oamenii aia care mi se păreau mie că și-ar da coate, m-au abordat felicitându-mă și spunându-mi cât de mult mă apreciază pentru discreția, educația, delicatețea și simplitatea mea, că sunt autentică, să nu mă schimb niciodată și să am încredere că timpul le va așeza pe toate. Uneori vorbele dulci ale unor oameni pe care nici macar nu îi cunoști, cântăresc mai mult decât crezi și pot avea un efect terapeutic”, a declarat Misty în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Între timp, acesta și-a obținut licența în psihologie și a lăsat muzica în plan secund. De altfel, nu se poate spune că ea s-a bucurat vreodată de foarte mare succes în acest domeniu.