Ce înălțime și ce vârstă are Irina Fodor? Este mult mai tânără decât crede publicul. S-a căsătorit foarte devreme

22 iul. 2022
Ce înălțime și ce vârstă are Irina Fodor? Este mult mai tânără decât crede publicul. S-a căsătorit foarte devreme

Irina Fodor a ajuns în atenția publicului, după ce aceasta i-a ținut locul Ginei Pistol la ”Asia Express” și ”Chefi la cuțite” în timp ce aceasta era însărcinată. 

Mulți s-au întrebat ce vârstă are soția lui Răzvan Fodor, iar unii au considerat-o mult mai bătrână, însă aceasta are doar 33 de ani. Bruneta de 1,75 s-a căsătorit cu Răzvan Fodor în anul 2010, după o relație de trei ani.

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când aceasta era studentă la Facultatea de Jurnalism și făcea hosting și figurație specială în Buftea. Chiar dacă soțul ei era cunoscut la acea vreme pentru trupa Krypton, Irina Fodor nu știa nimic despre acest aspect.

Între cei doi soți există o diferență de vârstă de aproape 14 ani, Răzvan Fodor urmând să împlinească vârsta de 47 de ani în această lună.

Irina Fodor a născut-o pe fetița lor, Diana, la vârsta de 22 de ani. La acea vreme, Irina Fodor s-a confruntat cu mai multe probleme în timpul sarcinii.

Irina Fodor a fost dată afară de la Asia Express/America Express?

Soția lui Răzvan Fodor continuă să fie prezentatoarea de la emisiunea ”America Express”, fosta emisiunea ”Asia Express”, asta după ce Gina Pistol a anunțat la acest post din cauza copilului.

„Cursa a început, iar Mexicul își dezvăluie splendorile❤️ Traseul așează, în fața noastră, culori vibrante, tradiții fascinante și aventuri de neegalat.🥰 Urați-le noroc concurenților noștri, căci America Express le pune la încercare toate simțurile!🔥 America Express Romania”, a transmis aceasta.